Everybody 's Golf: World Tour PS3

Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 38485
PlayStation

Everybody 's Golf: World Tour [PS3]

Novinka Everybody's Golf World Tour poprvé přináší úplně novou kapitolu oblíbené série Everybody's Golf na PLAYSTATION 3. S využitím High Definition grafiky spolu s novou a mnohem přesnějších fyzikou míčky nabízí Everybody's Golf World Tour novou úroveň hraní - špičková grafika a jednoduchost ovládání jsou ověřenou zárukou úspěchu celé série.

Nový titul Everybody's Golf World Tour přináší úplně nový element ovládání hry - systém úderů, který se zaměřuje na švih hráče namísto měření síly úderu. S více než 15 vtipnými nosiči a golfisty přináší Everybody's Golf World Tour i šest nových hřišť. K dispozici je množství možností, od jednoduchých hřišť na tři údery až po 18-jamkové konfigurace.

Kromě toho budou mít hráči přístup k bezkonkurenčně největší nabídce on-line obsahu s možností tvorby turnajů až pro 50 hráčů a dokonce budou mít přístup k unikátním prvkem na stažení. S dokonale detailními hřišti, novými zábavnými postavami a množstvím on-line funkcí slibuje Everybody's Golf World Tour skvělý vstup do nové éry golfu, ve které je daleko před konkurencí.

- Šest úplně nových hřišť - můžete hrát na pískových dunách podél pobřeží, na poušti, obklopeni nádhernými horami av lesích
- Nový systém odpalování - zaměření na švih, ne na měření síly úderu
- Mezi turnaji se můžete vydat do obchodu PLAYSTATION Store a stáhnout si vzrušující obsah včetně hratelných postav, nových hřišť, holí a oblečení

Recenze na Everybody 's Golf: World Tour

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.