Expeditions: A MudRunner Game Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Expeditions: A MudRunner Game - PC DVDExpeditions: A MudRunner Game - PS4Expeditions: A MudRunner Game - PS5
979 Kč
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
 
Kód produktu: 471443
FocusEN dabing

Expeditions: A MudRunner Game [NSW]

O hře

Připravte se vydat na vědecké expedice, které vás doslova pohltí! Expeditions: A MudRunner Game je nové terénní dobrodružství od Saber Interactive, uznávaného studia, které stojí za hrami jako MudRunner a SnowRunner.

Povedete výzkumné mise za volantem různých terénních vozů, k překonání překážek využijete pokročilé technologie a špičkové nástroje a postavíte se čelem k řízení tábora a svého týmu.

Klíčové vlastnosti

    • Kolesy přes bláto
      Zažijte to nejpokročilejší terénní dobrodružství založené na fyzice od tvůrců her MudRunner a SnowRunner ve zcela novém pojetí.

    • Drony na dosah
      Plánujte své trasy moudře, dělejte přelety nad krajinou s průzkumným dronem a vyhledávejte skrýše s cenným vybavením pomocí dronu s kamerou.

    • Arzenál offroadkracie
      Procházejte extrémní krajinou s vozem vybaveným arzenálem těch nejmodernějších vychytávek, jako jsou například kotvy pro výstup do těžkých svahů nebo aktivace echolotů pro zkoumání hloubky vody.

    • Odemkněte zajímavé věci
      Buďte správci svého tábora, budujte výzkumné struktury a najímejte odborníky, abyste během svých výprav odemkli nové dovednosti a možnosti.


Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabing

Recenze na Expeditions: A MudRunner Game

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.