Far Cry 4 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Far Cry 4 CZ - PS3Far Cry 4 CZ - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 238072
UbisoftCZ titulky
 
Chceš ušetřit 190 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 329 Kč

Far Cry 4 CZ [PS4]

Postavený na legendární hratelnosti svého cenami ověnčeného předchůdce přináší Far Cry 4 uchvacující next-gen zážitek ve zcela novém a masivním otevřeném světě s integrovanou drop-in/drop-out kooperativní hratelností.

Ukrytá pod tyčícími se Himalájemi leží Kýra, země ponořená v tradici násilí. Vy jste Ajay Ghali, který se na cestě do Kyratu splnit poslední přání své matky ocitne v zemi zmítající se v občanské válce s cílem svrhnout represivní režim diktátora Pagana Mina. Prozkoumejte tento obrovský otevřený svět, kde se nebezpečí a nepředvídatelnost skrývá za každým rohem. Zde se každé rozhodnutí počítá a každá vteřina píše příběh. Vítejte v Kyrate.



  • Objevte ten nejrozmanitější herní svět, jaký byl kdy ve hře Far Cry vytvořen. S terénem procházejícím od bujných lesů po zasněžené Himaláje je celý živý ... a smrtící.
  • Kyra je domovem množství divoké zvěře. Na své cestě za zdroji byste měli vědět, že něco může lovit i Vás ...
  • Prozkoumejte nepřátelské teritorium shora v zcela nové gyrokoptére a spusťte se zpět na zem v okřídleném obleku. Vylezte na záda šest tunového slona a rozpoutejte jeho drsnou hrubou sílu na nepřátele.
  • Vyberte si tu správnou zbraň, bez ohledu na to, jaká šílená, nebo nepředvídatelná by mohla mise být. Díky rozmanitému arzenálu jste připraveni na všechno.
  • Ne každou cestu musíte podniknout samotě. Far Cry 4 umožňuje připojení a odpojení se druhého hráče na libovolném místě, díky čemuž můžete zažít kooperativní hraní v skutečně next-gen duchu. Objevujte a prozkoumejte živý otevřený svět Kyratu společně.
  • Ve hře Far Cry 4 nejen že prozkoumat Kýra, odhalíte také jeho bohatou mytologii. Ponořte se do hlubin své vlastní mysli a objevte duchovní svět Shangri-La. Shangri-La je legendární místo, které bylo vyhledávané smrtelníky v naději, že najdou osvícení. Bojujte jako mýtický bojovník po boku nebojácného bílého tygra, Ochránce Shangri-La. Spolupracujte v naději, že porazíte množství nepřátel, kteří obsadili Shangri-La, abyste obnovili mír v Kyrate.
  • Zakúste chuť historie Kyratu v zcela novém multiplayerovém režimu. Hrajte jako těžce vyzbrojený voják povstání Golden Path, nebo jako člen starobylého bojového kmene Kalinag vybaveného smrtící silou přírody.
  • Vytvořte a sdílejte své vlastní mapy pomocí nejvýkonnější a nejintuitivnějšího editoru map, jaký kdy nabídla hra ze série Far Cry . Vaše výtvory si získají pozornost, kterou si zaslouží, díky zdokonaleným nástrojm, lepšímu rozhraní a možnosti publikovat a sdílet své mapy s komunitou.





  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingPL titulky

    Recenze na Far Cry 4 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.