Farming Simulator 17 CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 354697
FocusCZ titulky

Farming Simulator 17 CZ [PC DVD]


Hra Farming Simulator 2017 je očekávaným pokračováním série, předešlé tituly přilákaly více než 5 milionů hráčů. Hra Farming Simulator 2017 bude dostupná pro PC a next-gen konzole. Hra představí nové vymoženosti jako, nové prostředí, nová vozidla, novou chovnou zvěř a nové herní mechaniky, které obohatí hru a zvětší její hloubku, také bude hra více přístupná pro nováčky, i pro stávající hráče.

Některé nové značky, které najdete v novém Farming Simulator 2017 budou: Challenger, Fendt, Massey Ferguson a Valtra. S více než šedesáti značkami a dvě stě vozidly, které jsou důvěryhodně reprodukovány, Vám nová hra nabídne simulaci s širokou škálou obsahu.

Kromě jiných vymožeností, které budou ve hře Farming Simulator 2017 ohlášeno, najdete i podporu modding, která je nesmírně oblíbená na PC a nyní bude debutovat i na konzolích! Všichni hráči si budou moci stáhnout obsah, který bude vytvořen komunitou hráčů, budou zde zahrnuty vozidla, zvířata, elementy scenérie a mnohem více, díky čemuž se otevřou možnosti neustálé evoluce hry.


  • Nové značky jako Challenger, Fendt, Massey Ferguson a Valtra.
  • Důvěryhodně reprodukovány modely zemědělských strojů.
  • Více než 60 značek a 200 vozidel.
  • Nové prostředí, nové druhy chovné zvěře a nové herní mechaniky.
  • Podpora modding i pro next-gen konzole!



  • Recenze na Farming Simulator 17 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.