Farming Simulator 22 CZ [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 436696
GiantsCZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Farming Simulator 22 CZ [Steam] [PC digital]


Letos se vrací ultimátní a multimilionová farmářská simulace!


Pro rodiny s dětmi jdeme opět o krok vpřed. Díky novým funkcím a vylepšením umožní Farming Simulator 22 každému začínajícímu farmáři kreativně vybudovat svoji farmu – bez ohledu na věk nebo profesi v reálném životě. Buď samostatně, nebo kooperativně v multiplayeru až pro 8 hráčů na konzolích a na PC a Mac.


Nové plodiny, nové mapy, nové stroje a nové značky jsou jen začátkem toho, co hráči mohou očekávat. A navíc i sněží: Hráči by se měli připravit na vzrušující přidávání sezónních cyklů – jakož i na další funkce, které budou brzy oznámeny!


Tisk sněhu - a hloubka simulovaného zemědělství!

Farming Simulator 22 nabídne více hloubky díky řadě nových přírůstků a tedy největšímu rozsahu hráčské svobody v historii série. Dvě nové mapy a aktualizovaná alpská mapa Erlengrat budou klást důraz na různé druhy zemědělských operací v jednotlivých ročních obdobích.


Se sadou více než 400 strojů a nástrojů od více než 100 autentických zemědělských značek včetně nových kategorií se hráči mohou těšit na vylepšenou a realistickou simulaci jako kdykoli předtím. Ale i pro nové hráče bude snadné ponořit se do zemědělství, chovu zvířat (včetně roztomilých zvířat) a lesnictví.


Vytváření ještě více pohlcujících zemědělských světů.

Farming Simulator 22 je založen na GIANTS Engine 9 a obsahuje mnoho technických vylepšení, jako například realističtější chování AI a bohatší světy. Díky těmto světům budou hráči vtaženi ještě hlouběji do životního stylu virtuálního zemědělství: Například motorické zvuky jejich traktorů se jeví ještě realističtěji díky výběru akustického stupně a postupného dozvuku.


Lepší výkon na všech platformách: Díky podpoře DirectX 12 pro Windows, streamování textur, optimalizaci více vláken, odstraňování okluzí a dočasnému vyhlazování mezi jinými optimalizacemi získá nejnovější Farming Simulator zvýšení výkonu na všech systémech – čímž vytvoří základ pro rovnoměrné složitější přizpůsobení úprav, abyste si mohli vychutnat více obsahu.


 

  • Název vydavatele: Giants Software
  • Název vývojáře Giants Software
  • Datum vydání: 22.11.2021
  • Pegi: 3
  • Žánr: Simulátor
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 10 (64bit)
    Procesor: Intel Core i5-3330 / AMD FX-8320
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon R7 265
    Pevný disk: 35 GB volného místa
    DirectX: Verze 11


    Jedná se o digitální verzi hry Farming Simulator 22 CZ, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2021 GIANTS Software GmbH. Published and developed by GIANTS Software. Farming Simulator, GIANTS Software and its logos are trademarks or registered trademarks of GIANTS Software. All rights reserved. All manufacturers, agricultural machinery, agricultural equipment, names, brands and associated imagery featured in this game in some cases include trademarks and/or copyrighted materials of their respective owners. The agricultural machines and equipment in this game may be different from the actual machines in shapes, colours and performance. All other names, trademarks and logos are property of their respective owners.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

Recenze na Farming Simulator 22 CZ [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.