F.E.A.R. Platinum Collection PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 51297
Sierra

F.E.A.R. Platinum Collection [PC DVD]

Platinum Collection obsahuje základní hru FEAR jakož i oba datadisky FEAR: Extraction Point a FEAR: Perseus Mandate .

FEAR
Neznámá militantní skupina ovládla významný vesmírný komplex, zajala rukojmí, ale nezveřejnila žádný seznam požadavků. Vláda reagovala vysláním nejlepších speciálních jednotek. Tajemný výboj však přeruší komunikaci s týmem. Když je později spojení obnoveno, je jasné, že protivník měl tentokrát jednoznačně navrch. Na záběrech z akce je zachycen neuvěřitelný masakr, cosi dokázalo doslova rozervat vojáky dřív než stihli jakkoliv zareagovat.

Poslední záchranou jste Vy a jednotka FEAR určená k boji s neznámými a neobvyklými nepřáteli. Byli jste vycvičeni, vyzbrojeni experimntální výzbrojí a byla ti svěřena pravomoc udělat vše nezbytné k ukončení krize, dříve než se situace zcela vymkne zpod kontroly.

  • Nebezpeční nepřátelé - jednotky využívají koordinované útoky a obchvaty, drží vás pod palbu a zaujímají lepší pozice. Profesionální zabijáci útočí ze tmy. Obrněné jednotky vytvoří kryt pro postupující vojáky.
  • Zvláštní efekty - pokročilý systém zvláštních efektů vás zasype jiskrami, zahalí kouřem a prachem jako z akčního filmu.
  • Unikátní výzbroj - k dispozici máte vyspělé zbraně.

    F.E.A.R.: Extraction Point
    Příslušníky týmu First Encounter Assault Recon čeká další boj se zdánlivě nevinnou holčičkou Almou a jejími paranormálně ovládanými přisluhovači, tentokrát v prostředí zničeného města. Těšit se tak můžete na nová místa, zbraně i nepřátele

    Hlavní hrdina zůstává sice stejný, ovšem zatímco v původní hře jste vy byli lovcem velitele armády klonů - Paxtona Fettela, v přídavku si vyzkoušíte roli loveného. Pohybovat se budete jak v uzavřených prostorách, tak i na volných prostranstvích. K lidským nepřátelům a přízrakům přibudou i různí další nadpřirození prevíti a obohacený bude i arzenál zbraní.

    F.E.A.R.: Perseus Mandate
    Druhý datadisk pro hororovou akční hru, na spuštění kterého není třeba původní hru a ani první datadisk. Jde v něm o navázání na zmíněné předchůdce, nebo přesněji o ucelení příběhu.

    Za podtitulem Perseus Mandate se skrývají události v Armachame z trošku jiného úhlu pohledu. Hlavní kampaň datadisku se totiž odvíjí paralelně vedle původního dění. Díky tomu dostáváte do rukou ovládání jiného člena jednotky FEAR, v kůži kterého si zabojujete proti novým nepřátelům, s nimiž se tým z původní hry nikdy nesetkal. Jinak nechybí ani nové zbraně, samozřejmě i nové lokace a upravená AI protivníků i spolubojovníků .

  • Recenze na F.E.A.R. Platinum Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.