FIFA 15 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA FIFA 15 CZ - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 238081
ElectronicCZ dabing

FIFA 15 CZ [XBOX 360]

Předobjednejte si na www.ProGamingShop.sk hru FIFA 15 CZ a získejte k ní následující předobjednávkové bonusy :

  • 15 zlatých balíčků FIFA Ultimate Team , které vylepšují Váš FIFA Ultimate Team a přinášejí vzrušení při otevírání svého týdenního zlatého balíčku. Každý balíček je mixem 12 položek, mezi kterými můžete najít hráčů, kontrakty, stadiony, manažery, členy realizačního týmu, míče, nebo odznaky. Zlaté balíčky obsahují hráčů s hodnocením 75 a více a obsahující jednu vzácnou položku. Vzácné položky mohou obsahovat vylepšení vlastností hráče, déle kontrakty a těch nejvyhledávanějších hráčů. Po aktivování se každý týden zpřístupní 1 balíček (maximálně po dobu 15 týdnů od vydání).
  • 3 zcela nové exkluzivní oslavy gólů.
  • Zpřístupnění elitního týmu špičkových hráčů Adidas All-star Team ve hře.
  • Balík historických klubových souprav nejlepších klubů z celého světa do hry.
  • Kolekci kopaček Adidas Predator do hry.



    FIFA 15 přináší úžasně detailní a živý fotbal, který Vám nabízí dosud nevídané zážitky.

    Bezprostředně Vás čeká intenzivní povzbuzování a skandování fanoušků jako při skutečném zápase a komentátor známost diváků se zajímavostmi ohledně nadcházejícího setkání v rámci dynamického předzápasového programu. Vůbec poprvé je všech 22 hráčů na trávníku propojených emocionální inteligencí. Fotbalisté díky tomu reagují na soupeřů i spoluhráčů v kontextu a relevantní k dění na hřišti je i komentář. Grafika nové generace umožňuje dokonce i průběžné opotřebení trávníku s přibývajícími minutami zápasu. Výsledkem autentického grafického zpracování hráčů jsou štíhlé postavy sportovce, které vzhledem věrně odpovídají svým skutečným předlohám. Uvidíte dokonce i bláto, které se jim přichytí na dresu. Ovládání fotbalistů zrychluje jejich reakce při pohybu, umožňuje jim lépe a Charakterističtější vést míč a překonávat soupeře v souboji jeden na jednoho způsobem, který Vám přinese mnohem větší uspokojení.

    Fotbal nabízí úžasné dramatu a FIFA 15 Vás do nich vtáhne tak, že zažijete všechny emoce a napětí, které tento nejoblíbenější sport na světě dokáže vyvolat.



  • Vůbec poprvé je FIFA 15 schopna modelovat emotivní stav všech 22 hráčů na trávníku. Pro fanoušky to znamená, že na vlastní kůži zažijí projevy charakteru nejlepších fotbalistů světa přímo v zápase. Hráči vyhodnocují situace, které u nich spouštějí emocionální reakce přirozeně odpovídající kontextu vývoje hry. Například pokud je hráč opakovaně faulován soupeřem, může jej konfrontovat v závislosti na tvrdosti zákroku a dalších souvislostech dění v zápase. Postavy fotbalistů autenticky reagují na verdikty rozhodčích, drsné zákroky, nepremenené šance, góly a další důležité okamžiky v průběhu celého utkání. Během něj mohou použít až 600 různých projevů emocí.
  • Atmosféra každého zápasu působí dynamičtějším a živějším dojmem. Doslova Vás vtáhne do dění na trávníku a nedovolí Vám od něj odtrhnout oči. Díky specifickému fandění v různých částech světa je nyní možné od sebe jednoznačně odlišit diváků v hlediscích podle skandování a chorálů typických pro jejich klub, ligu, zemi či kontinent. Fanoušci Liverpoolu na Anfield Road budou vypadat a chovat se jinak než například příznivci na stadionu La Bombonera v Buenos Aires. Komentátoři se budou zmiňovat o konkrétním chování fanoušků v jedinečných momentech. Kromě toho přibudou i nové reakce hráčů na lavičce, 10 hráčských gólových oslav, animace podavačů míčů a kontextový komentář.
  • Týmy si uvědomují aktuální situaci v zápase a dynamicky jí přizpůsobit svou taktiku. Například pokud soupeř vede v 88. minutě o gól, může se rozhodnout podržet míč v rohu Hříškov, aby natáhl čas. Výsledkem je chování soupeřů blízké lidským hráčům s vyšší mírou podstupování rizika při nepříznivém skóre, zda konzervativnější styl hry v případě vedení. Beton ve vápně, nakopávání míčů do šestnáctky, nebo zdržování, to jsou jen některé z týmových taktik, které najdete v nabídce hry FIFA 15.
  • Vývojový tým hry FIFA 15 vytvořil virtuálního fotbalisty nové generace, který vypadá přesně jako jeho živá předloha. Díky zcela novému systému vykreslení světla na základě reálných fyzikálních údajů uvidíte ve hře FIFA 15 neuvěřitelně detailní obličeje hráčů, což dosud nebylo možné. Nové modely hráčů a skeletárními systém zaručují, že každý fotbalista působí přirozeně a atleticky. Kromě toho se dresy hráčů realisticky pohybují a reagují s okolím, například tak, že se v průběhu zápasu zašpiní od trávy a hlíny.
  • Hřiště už nikdy nebude stejné. Skluzy a kopačky zanechávají na trávě viditelné stopy a herní povrch se během setkání postupně opotřebovává stejně jako ve skutečnosti. Při hře v dešti se na něm objeví i bláto a nečistoty. Díky plápolajícím rohovým vlajkám, chvějícím se branková konstrukcím a animovaným reklamám na LED panelech je FIFA 15 živější.
  • FIFA 15 opět zvyšuje laťku úrovně citlivosti a reakce ovládání. Díky přesnému driblingu neztratíte míč ani při sprintu nebo když se budete snažit dostat z ošemetných situací, přičemž světoznámí hráči si při tom budou počínat přesně jako jejich skutečné vzory. Leo Messi vede míč a pohybuje se jako ve skutečnosti. Vylepšená biomechanika postav napomáhá fotbalistou reagovat a pohybovat se s větší stabilitou a lépe ovládat míč. Preciznější kroky, obraty v nízké rychlosti a lepší ovládání míče v rychlém běhu Vám umožňuje vést hráče na hřišti s vyšší mobilitou a kontrolou.
  • Pocit z úspěšného odsávaní soupeře od míče je sladší než kdykoliv předtím. Hráči se snaží soupeře zbavit míče celým tělem. Její úspěšné odebrání přináší mnohem vyšší pocit uspokojení a obránci jsou po zákroku schopni lépe ji udržet na noze. Nové srážky rameno na rameno, tahání za dres a po fyzikální stránce propracovanější pády jsou viditelnější i díky nové podobě postav a vylepšené technologii chování materiálu dresů.
  • Fyzikální realistický kontaktní systém mění revolučním způsobem interakci mezi hráči a prostředím. Každý dotek, přihrávka, střela, nebo odraz pošle míč tím správným směrem v závislosti na rotaci a úhlu dopadu na tělo či jiný předmět, se kterým přijde do kontaktu. Fotbalový míč proto přesně rotuje, točí se a pohybuje po všech možných trajektoriích. FIFA 15 mění hru díky způsobu pohybu míče.
  • Využijte větší volnost při útočení a ovládejte spoluhráče při rozmisťování během vhazování, rohových a přímých kopů. Pomocí pravé páčky si můžete postavit spoluhráčů přesně tam, kde byste chtěli, aby dostali míč při standardních situacích.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ dabingPL dabingHU dabing

    Recenze na FIFA 15 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.