Figurka Vesemir (The Witcher Netflix)

Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
 
Kód produktu: 448733

Figurka Vesemir (The Witcher Netflix) [3010-375]

 

Exkluzivní sběratelská figurka Vesemir ze světa Witcher s bohatými detaily, zaručeně nesmí chybět ve Vaší sbírce! Nenechte si ujít příležitost přidat si tento jedinečný sběratelský kousek do Vaší sbírky!
vesemir

 

    • O postavě
      Vesemir je nejstarším a dozajista nejzkušenějším žijícím zaklínačem v Kaer Morhenu, ale i na světě. Navzdory svému vysokému věku je stále plný života a jedním z nejlepších šermířů. Je to velký odborník na alchymii a monstra všeho druhu. Každou zimu tráví v Kaer Morhenu ve společnosti zbývajících zaklínačů, kde i přesto, že všichni svými zkouškami dávno prošli, funguje jako jejich učitel a rádce.

    • Silný mág
      Když zima přejde, vyráží do světa za dalším dobrodružstvím plynoucím z pomoci lidem v boji proti všemožným magickým tvorům. Vychoval mnoho mladých zaklínačů, včetně Geralta, Eskela, Lamberta, Coena, Berengara, Lea a Ciri. Jeho věk se přesně nedá určit, protože Zaklínači stárnou velmi pomalu, odhadem to může být mezi sto až tři sta let.

  • Originální verze
    Dark Horse společně se společností Netflix s nadšením představuje figurku Vesemira tak, jak je zobrazen ve druhé sérii seriálového Zaklínače založeného na stejnojmenné knižní sérii. Vesemira ztvárnil v seriálové verzi herec Kim Bodnia. Figurka je vysoká cca 23 cm a dodává se v krabičce s okénkem. Skvěle zpracovaná, ručně malovaná PVC figurka plná detailů jistě potěší fanoušky seriálu The Witcher (Zaklínač).
vesemir-2

Rozměry

    • Výška cca 23 cm
    • Výška podstavce cca 3 cm


Recenze na Figurka Vesemir (The Witcher Netflix)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.