Final Fantasy 7/Final Fantasy 8 (Double Pack Edition) PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 351520
SquareEN dabing

Final Fantasy 7/Final Fantasy 8 (Double Pack Edition) [PC DVD]


Je čas se ztratit v největších klasikách ze série Final Fantasy , která učinila revoluci v RPG žánru. Svět Final Fantasy přichází k životu v ohromujícím zobrazení digitálního mistrovství, při tom jak se životu podobné postavy a jednolité animace spojují s epickým vyprávěním příběhů a nesrovnatelným herním zážitkem.

Final Fantasy VII:

Ve městě Midgar, které je kontrolováno mega konglomerátem Shinra Inc., byl Mako reaktor číslo jedna odpálen skupinou rebelů, AVALANCHE.

Odboj AVALANCHE byl v utajení sestaven pro vedení rebelie proti Shinra Inc., organizaci která absorbuje energii Mako, čímž ničí přirozené zdroje na planetě. Cloud, bývalý člen elitní bojové jednotky Shinra, která se nazývá SOLDIER, byl zapleten do odpálení Mako reaktoru.

Dokáží Cloud a AVALANCHE ochránit planetu od velkého, impozantního nepřítele, Shinra Inc.?

RPG klasika Final Fantasy VII se vrací na PC, nyní se zcela novými online funkcemi!

  • achievementy:
    Ať už jste ostřílení veteráni Final Fantasy VII, nebo zkoumáte tuto RPG klasiku poprvé, máte možnost ukázat vaše herní úspěchy a otestovat vaše herní schopnosti s 36 novými achievementy. Sdílejte Váš účet s přáteli a zjistěte kdo je ultimátním fanouškům série.
  • Cloud Saves:
    Pokud nejste doma, nebo používáte jiný počítač na hraní, užijte si hru Final Fantasy VII kdekoli se budete nacházet. Budete moci pokračovat přesně tam kde při posledním hraní přestali (Vyžaduje internetové připojení. Údaje mohou být převáděny na maximálně 3 PC).
  • Character Booster:
    Nevíte se dostat přes složitou sekci, nebo Vám chybí finance pro životně důležité předměty? S možností"Character Booster" můžete zvýšit počet vašich HP, MP a finanční měny Gil na jejich maximum, vše za jednoduchého použití tlačítka, díky kterému si můžete bezstarostně užívat vaše dobrodružství.
  • Optimalizováno pro PC:
    Hra Final Fantasy VII byla aktualizována aby podporovala i nejnovější hardware a operační systémy.

    Final Fantasy VIII:

    Nastal čas války. Galbadia, globální velmoc deklarovala válku na Dolley, stát, jehož tréninková akademie je domovem dvou osobností: prchlivého Seifera a samotáře Squalla Leonharta. Nacházejí se uprostřed konfliktu jako jejich stát se zemí Galbadia.

    Ostatním se Squall projevuje jako člověk bez týmového ducha, zatímco Seifer jako člověk, kterému chybí disciplína jeho rivala. Ale náhodné setkání s Rinoou Heartilly, se svobodnou duší, která způsobí, že se Squall svět převrátí vzhůru nohama. Squalla fascinuje lehkovážná povaha Rino. Také se mu začíná snít, že je součástí Laguna Loire, voják Galbadskej armády ...

    Mezitím čarodějnice manipuluje s nejmocnějšími muži v Galbadii. Dokáží Squall a jeho skupina porazit šílenou čarodějnici a zachránit svět? Jakou roli sehraje mysteriózní Laguna? Pouze vy můžete rozhodnout co se stane, při návratu nejlepšího RPG všech dob.

  • Magic Booster:
    Při použití této možnosti se všechny kouzla zvýší na hodnotu 100. Tato možnost může být použita při zapnutí hry.
  • Chocobo World:
    Tato verze Final Fantasy VIII obsahuje kompletní verzi hry"Chocobo World", která byla vydána jako separátní aplikace pro předchozí verze. Hru je možné hrát přímo z menu po načtení Final Fantasy VIII a po splnění určitých podmínek v hlavní hře budete mít možnost synchronizovat data mezi oběma hrami.
  • High Speedmode:
    Všechny scény (zahrnuje mini scény, filmy a souboje) mohou být zrychlené. (Zrychlení závisí od scén, nebo většinou bude 5 krát rychleji než při normální hře).
  • Battle Assistance:
    Poskytuje výhody v boji. ATB měřítko je vždy plná, HP jsou vždy plné, možnost"Limit Break" je vždy aktivní, postavy umírají okamžitě při utrpení zranění, které přesahují jejich HP.
  • 9999:
    Normálně útoky, některé"Limit Break" schopnosti, některé"G.F." útoky udělí 9999 bodů zranění.
  • AP MAX:
    Nastaví úroveň a AP všech získaných"G.F." na maximum při použití na mapě světa.
  • Magic a Gil MAX:
    Nastaví inventář vší získané magie na 100 a nastavuje počet měny Gil na maximum.
  • achievementy:
    Verze hry Final Fantasy VIII pro PC obsahuje možnost splnit 45 achievementy.

    Kolekce Final Fantasy VII and VIII (Double Pack Edition) obsahuje DVD s hrami, ale pro kompletní stažení obsahu vyžaduje připojení k síti internet.

  • Recenze na Final Fantasy 7/Final Fantasy 8 (Double Pack Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.