Final Fantasy 15 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Final Fantasy 15 - XBOX ONE
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 219505
SquareEN dabing
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Final Fantasy 15 [PS4]

Noctis Lucius Caelum vede království Lucis-ajkeď ještě není jeho králem. Království vlastní poslední krystal, který má nesmírně využití pro vojenské, politické i ekonomické účely. Lucius je moderní, pokročilá země, která se vyvinula tak velmi vpřed, že se izolovala od okolního světa.

Království Nifleheim, navzdory podepsání paktu o míru, se rozhodne napadnout Lucius s cílem získat krystal. Toto je začátkem dramatu o přežití Noctisa a jeho přátel-Gladiolus, Ignis, promptní a Cor. No namísto útěku se Noctis rozhodne nepříteli postavit se vztyčenou hlavou. Nedovolí zničit své království jen tak!

Kdysi dávno všechny země vlastnili krystaly. Oni však vynaložili všechny své zdroje na výrobu zbraní-což jim přineslo vstřelit sílu, výměnou za meče a magii. Studená válka o krystaly trvala dlouho, ale skončila mírovou smlouvou mezi zeměmi. Království Niflheim však vzdorovitě porušilo smlouvu, napadlo a podrobilo si království Solheim, Tenebrae i Accordo předtím, než napadli Lucis.

Království Tenebrae, opoziční země, má pravěký mýtus o bohyni smrti-Bohyni Etro. Říká se, že vítá duše zemřelých, a otevírá brány do posmrtného života. Když se otevřou, uvolněné duše jdou do nebe v obrovském loučí světla, kterou stoupá do nebes. Několik lidí má možnost spatřit toto světlo, a říká se, že ti, kteří ho viděli, zůstanou obdařeni magickými schopnostmi Království mrtvých. Jednoho dne, během rozhovoru Noctisa a Stelly z Tenebrae, najednou zjistí, že vidí ono magické světlo. Noctis váha, zda to znamená, že umírají ...




Recenze na Final Fantasy 15

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.