Fist of the North Star: Ken’s Rage 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Fist of the North Star: Ken’s Rage 2 - XBOX 360
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 211630
KoeiEN dabing

Fist of the North Star: Ken’s Rage 2 [PS3]

Kenshiro, mistr umění Hokuto Shinken, se vrací v ještě krvelačnější akci ve hře Fist of the North Star: Ken’s Rage 2. Hra, věrně vyprávajúca příběhy kultovní manga klasiky od Tetsuo Haru, nabízí hlubší pohled do jeho post-apokalyptického světa v pokračování série .

S rozsáhlým obsazením vracejících se postav a spoustou nových se můžete těšit na to nejlepší z bojových umění v této rychlé akci!



  • Režim Legend začíná s propracovanou verzí epizody"Raoh" a zahrnuje i epizody"Celestial Emperor" a"Land of Sura". Tímto způsobem si hru mohou užít existující fanoušci tohoto manga i nováčci v Kenshirovom post-apokalyptickém světě. V každé epizodě můžete ovládat různé postavy, zatímco při boss soubojích se představí celé slavné scény z manga série.
  • Fist of the North Star: Ken’s Rage 2 přináší navíc epizodu věnovanou věrným Kenovi společníkem, Baťův a Rinovi. Tato kapitola, i když je částí původního manga, nebyla dosud nikdy vizualizovaná a poskytuje Vám tak úplně nový, originální zážitek.
  • K dispozici je více než 20 hratelných postav, včetně takových jako Juda, Rei, Shew, Shin, Thouzer, Jagi, Raoh, Toki, Fudo, Juza, Mamiya, Ryuga, Ein, Falco, Hyou, Kaioh, Shache a další .
  • Ničivá síla technik Hokuto Shinken a Nanto Seiken se snoubí s intenzivní akcí a produkuje vzrušující zážitek. Kromě ikonických pohybů z prvního titulu , se představují pokud nové pohyby, jako například sprint, nebo úhybný manévr.
  • Režim Dream Mode přináší nový, originální příběh ze světa Fist of the North Star, přemosťuje mezery mezi částmi hlavního příběhu a často se zaměřuje na některé z vedlejších postav.
  • Užijte si Dream Mode pro čtyři až osm hráčů v kooperativním, či kompetitivním režimu.

  • Recenze na Fist of the North Star: Ken’s Rage 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.