Flatout 1 + 2 GOLD CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 9859
Empire

Flatout 1 + 2 GOLD CZ [PC DVD]

FlatOut
Všechna auta se těsnají na startovní čáře bok po boku, plech na plech. Kdokoliv se tak může na konci rovinky dostat na první místo. V první zatáčce může se však stát že ze závodních aut se stane hromada zmačkaného plechu. Pokusíte se prodrat do čela, nebo se vzdáte okamžitého pořadí a využijete nepoškozeného vozu?

Protože mnoho hráčů miluje ničení aut, rozhodli se tvůrci FlatOut-u nechat je to dělat s grácií. Převratný systém poškození a detailní pohled na vozy odkrývá naplno odvrácenou tvář motoristického sportu. Poškodit jde samozřejmě i předměty v okolí trati, pneumatiky z bariér se rozlietavajú do všech stran, dřevěné ploty se rozlámat atd.. FlatOut zkrátka dává závodním hrám nový rozměr.

FlatOut 2
Nástupce závodního titulu, který apeluje na nejdestruktivnější závodní hru a jeho tratě jsou doslova posety zničitelnými objekty, riskantními alternativními cestami a místy pro zneškodnění soupeřů. V každém závodě je vaším cílem zvítězit nad dalšími sedmi závodníky ovládanými vylepšenou AI, přičemž každý ze soupeřů má svoji vlastní povahu i styl jízdy.

Oproti prvnímu dílu se těšte na vylepšenou fyziku, díky níž jsou srážky a bouračky ještě oku lahodnější a dá se říci i šílenější. Důležitý je i fakt, že za všechny bouračky jste odměňováni penězi, stejně jako i za umístění v závodě. Peníze přitom slouží na nákup nových vozidel, nebo součástek nebo na tuningovanie auta.

Hlavním herním módem je opět šampionát, který je však delší a rozkládá se přes více než 16 interaktivních tratí. Nechybí ani řada dalších módů včetně několika nových i těch starých jako je například kaskadérské soupeření s celkem novými a ještě nápadnejšími disciplínami.

Díky plné podpoře on-line multiplayeru si navíc můžete vyrovnat své osobní účty s 8-mi živými protivníky .

Recenze na Flatout 1 + 2 GOLD CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.