Flockers Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Flockers - PC DVDFlockers - PS4
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 308219
TeamEN dabing

Flockers [XBOX ONE]

Více než dvacet let byly ovce nedílnou součástí hrůzostrašného Worms arzenálu. Po dlouhých letech v moci svých pekelných pánů se ovce konečně rozhodli utéct! Unikající tyranských Červíkům musí stádo na své cestě vyhnout všelijakým smrtícím strojů a pastem, protože ovce se vydali k zeleným pastvinám přímo přes továrnu na zbraně a testovací areál.

Hra Flockers je moderní hra klasického logického žánru s velkorysou porci zlověstného černého humoru. Úrovně jsou navrženy tak, aby otestovali Vaše dovednosti a strategické plánování při pokusu převést stádo přes smrtící pasti, sadistické zařízení a ďábelské hlavolamy. Odměněni budou ti, kterým se podaří zachránit nejvíce ovcí, dále ve hře ale postoupí i ti, co se stali oběťmi smrtících strojů v továrně!



  • 60 náročných úrovní k dispozici ihned!
  • 6 bonusových úrovní. V příběhových úrovních jsou ukryty portály k zelenějším, klidnějším místa. Objevte jejich a odemkněte si nové herní režimy, kde se prioritou stává probuzení líných spícího ovcí.
  • Soutěžte s přáteli a dalšími hráči Flockers v žebříčcích!
  • Herní výkon je hodnocen pomocí systému označování hvězdičkami, který Vás nutí být perfektním v každé úrovni.
  • Chcete zombie ovce? Máte je mít! Zelenou krev? Ano, pane. Na výběr máte 17 bláznivých vzezření a 6 typů krve, které si můžete odemknout plněním široké škály cílů.

  • Recenze na Flockers

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.