Ford Racing 2 PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204419
EmpireEN dabing

Ford Racing 2 [PC CD]

Ford je bezpochyby jednou z největších a nejznámějších značek na světě. Se značkou Ford přichází jedna z největších a nejznámějších produktových řad vůbec. Ford Racing 2 přináší tuto úžasnou škálu vozidel, od Ford Mustang 1968 až po nejnovější vozidlo Mustang GT Concept. Pokud něco víte o autech, závodech, nebo známé značce - pak si zasloužíte jízdu svého života!

S tolika auty k dispozici si můžete byž jistý, že zde naleznete celou řadu úkolů, abyste je mohli vyzkoušet. Čekají Vás standardní závodní tratě a ovály, terénní tratě na otestování svých rally dovedností, rozmanité městské honičky a klikaté venkovské silnice na prověřit vašich řidičských schopností. A samozřejmě tu najdete i množství výzev pro dva hráče.

Ale tak jako v životě, pokud se chcete dostat ke všem vozidlům Ford, pak si je musíte zasloužit. Každá trať, závod a zábavná honička má své příslušné výzvy, které Vám odemkne nové auto, pokud ji dokážete splnit. Všechny z těchto vozidel mají své silné stránky a je jen na Vás, abyste je zvládli.



  • Široká nabídka vozidel Ford v kombinaci s pokročilým renderováním, fyzikou a AI.
  • Jezděte na 32 vozidlech včetně nového Ford GT 2004, F-150, SVT Lightning, SVT Mustang Cobra, 2002 Thunderbird, Mustang Mach III, Gran Torino, 1955 Thunderbird, 1971 Mustang, Focus Rally a 49 Coupe.
  • Závoďte na Mustang 1968 i posledním Mustang GT Concept Car.
  • Odemkněte si auta a přidejte je do své Ford sbírky, kde jsou k dispozici na závody.
  • Jednoduché ovládání a snadno přístupné rozhraní zaměřené i na příležitostné hráče.
  • Různé tematické trasy, včetně cest, off-road tratí, džungle, pouště a oválů.

  • Recenze na Ford Racing 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.