Forza Horizon 3[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
519 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 358130
Microsoft

Forza Horizon 3[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Ve hře Forza Horizon 3 bude naším novým domovem Austrálie. Země protinožců byla přetvořena na dosud největší a nejrozmanitější otevřený svět v sérii, bude dokonce dvojnásobně větší než mapa ve hře Forza Horizon 2. Hra zachycuje působivou přírodní krásu, neskutečnou rozmanitost a přírodní různorodost, která činí z této země jednu z nejpopulárnějších turistických destinací.

Austrálii prozkoumáte ve více než 350 úžasných autech, které budou zahrnovat úžasné modely, které jste dosud v sérii Forza nikdy neviděli, jako například omračující Lamborgini Centenario či zcela nový Ford Raptor z obalu hry. Hra také představí nové off-road modely jako buginy nebo nákladní vozidla.

Ve hře Forza Horizon 3 budete činit rozhodnutí, která budou ovlivňovat festival. Od výběru kdy se rozšíří tratě, až po hudbu, která bude hrát a akce, které se budou konat. Vaším úkolem bude získat fanoušky, dokud se Váš festival nestane tím nejpopulárnějším na světě.

S novou funkcí Horizon Blueprint budete mít možnost vybrat si ze stovek dopředu vytvořených akcí ve hře Forza Horizon 3 a upravit si je podle vlastních představ. Můžete měnit dráhu trati, čas závodu, počasí, způsobilá auta, omezení závodu a více. Své akce si budete moci pojmenovat a sdílet je.

V aukci si budete mít možnost koupit cool upravená auta a také prodávat vaše vlastní. Vaše kreace budou moci ostatní hodnotit a zjistíte kolik stažení a využití budou mít.




Recenze na Forza Horizon 3[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.