Forza Horizon Typ konzole:

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 206611
MicrosoftCZ titulkyHra podporuje snímač Xbox 360 Kinect
Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect!


Forza Horizon [XBOX 360]

Forza Horizon spojuje legendární autenticitu série Forza Motorsport s atmosférou a svobodou otevřené krajiny. Forza Horizon nabízí dokonalou hratelnost a závodní zážitek a představuje bezkonkurenční realismus, rozmanitost a inovace, které jsou charakteristickými znaky série Forza Motorsport .



  • Vezměte auto svých snů z závodní dráhy na otevřené cesty a závoďte a prozkoumejte impozantní Colorado. Zažijte 24 hodinový cyklus dynamického osvětlení, který zahrnuje mimo jiné i noční závody, vůbec poprvé v sérii Forza Motorsport . Forza Horizon přináší i další prvenství do série Forza Motorsport s debutem závodů na smíšeném a prašném povrchu. Od úžasných horských dálnic po prašné silnice svět série Forza Motorsport větší a rozmanitější než kdykoli předtím.
  • Forza Horizon kombinuje legendární autenticitu série Forza Motorsport , kterou znáte a milujete, s novou akční hratelností, která Vás odměňuje za Vaši rychlost, obratnost a styl za volantem. Řiďte nejznámější auta světa, soutěžte na festivalových akcích, závoďte v pouličních závodech a získejte auto svého soupeře, nebo jen tak předveďte své schopnosti a zvyšujte svou popularitu. Spolupracujte, nebo soutěžte s přáteli a soupeři v různých typech online závodů, stejně jako v režimu Playground. Ať už řídíte jakkoliv, najdete zde zcela novou úroveň výzev a zábavy na otevřených cestách.
  • Užijte si auta, hudbu a párty masivního Horizon festivalu-Vašeho startu do herní kariéry a online akcí. Soundtrack hry Forza Horizon obsahuje tři herní rozhlasové stanice přinášející nejlepších hudebních interpretů dneška pod dohledem Roba da Bank, proslulého BBC Radio DJ-a, zakladatele"Bestival"-ua odpovědného za audio stránku hry Forza Horizon.
  • Forza Horizon je postavena na žánr vymezuje fyzikálním a grafickém engine z kritikou oslavované hry Forza Motorsport 4 . S různorodou sestavou vozidel a výrobců, stejně jako nejlepší grafikou, simulací fyziky a ovládání ve své třídě, představuje Forza Horizon bezkonkurenční rozmanitost a bezkonkurenční autenticitu, kterou fanoušci série Forza Motorsport očekávají.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingPL titulkyHU titulky
    Forza Horizon - XBOX 360 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na Forza Horizon

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 16. 12. 2012
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1