Forza Motorsport 5-XBOX ONE-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
459 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 228827
Microsoft

Forza Motorsport 5-XBOX ONE-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Nejlépe hodnocená závodní série posledních 10 let opět přichází s novým přírůstkem-Forza Motorsport 5. Poháněná gigantickým výkonem konzole nové generace - XBOX One, Forza Motorsport 5 využívá na maximum všechny její schopnosti.

Forza 5 má zcela nový, redesignováný svět, který nabízí neuvěřitelně realistický zážitek. Nejen, že se cítíte, jako byste seděli ve skutečném autě, ale i svět kolem drží krok s maximální realističností. Dokonalé budovy, stromy, všechny prvky dávají dojem naprosté reality, a dojem umocňuje i jejich "život". Zapomeňte na statické tratě, kde žije jen auto na asfaltu - ve Forza Motorsport 5 závodíte v super-realistickém virtuálním světě, plném skutečných okruhů a skutečných aut. S Forza Motorsport 5 nic není jako předtím. Závodní zážitek nové generace je nepopsatelný.

Forza Motorsport 5 je kinematická automobilová jízda, ve které vystupují světově nejznámější a nejlepší auta a okruhy. Postavena od základu, aby využila schopnosti nové konzole XBOX One a nekonečné síly cloudu, žádná hra neposkytne lepší zážitek ze závodu.

Doporučujeme zhlédnout video níže (nezapomeňte přepnout na HD/fullHD kvalitu).


Recenze na Forza Motorsport 5-XBOX ONE-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.