Get Fit with Mel B Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Get Fit with Mel B - PS3
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55043
BlackBean

Get Fit with Mel B [XBOX 360]



Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .



Get Fit s Mel B je komplexní cvičební program vytvořený světoznámou Spice Girl Mel B ve spolupráci s předními odborníky na zdraví. Program využívá zcela novou Xbox 360 Kinect technologii umožňující fitness zážitek jako nikdy předtím. Program zahrnuje širokou škálu cvičení zaměřených na rozvoj síly, dýchání, flexibility a aerobic fitness a je doplněn o plné nutriční poradenství, které zahrnuje recepty a nákupní seznamy na základě Vašich jedinečných cílů. Je to jako mít skutečného osobního fitness trenéra u Vás doma!

V Get Fit with Mel B se objevíte na obrazovce po boku Mel. Mel sleduje Váš výkon, dává tipy na zlepšení formy, stejně jako povzbuzuje, když jde do tuhého. Vyberte si v jakých lokalitách chcete cvičit, proberte s Mel Vaše cíle, jaký druh cvičebních zařízení vlastníte (např. činky, resistance band atd.) a ona pro Vás vytvoří program na míru. Get Fit with Mel B je obrovský skok vpřed v oblasti domácího fitness a pomůže Vám přijít o nějaká kila, dostat se do formy, nebo dosáhnout nové úrovně zdravého životního stylu.



  • Komplexní program vytvořený Mel B s předními odborníky na zdraví speciálně pro Xbox 360 Kinect .
  • Více interakcí než a jakékoli jiné cvičební hře; zobrazte se na obrazovce s Mel a získejte cvičební tipy speciálně pro Vás.
  • Usilujte o dosažení jednoho nebo více fitness a zdravotních cílů. Mel řeknete, co chcete a ona Vám pomůže to dosáhnout.
  • Nechte Mel vytvořit nutriční plán na základě Vašich cílů a Vašich oblíbených a neoblíbených jídel. Nemáte rádi měkkýši? Nemůžete jíst vepřové maso? Lepek je problém? Nic se neděje, stačí říct Mel a ona vytvoří lahodné menu ideální pro Vás.
  • Každá část Melin programu je založena na letech výzkumu a osvědčených fitness principech. Pokud se budete řídit pokyny Mel a držet se programu, nemůžete nedosáhnout své cíle.
  • Xbox 360 Kinect nabízí jedinečný fitness zážitek. Kromě toho, že se zavítá na obrazovce s Mel B, technologie Xbox 360 Kinect vidí a zaznamená každý detail Vašeho cvičení. To znamená, že na rozdíl od jiných programů, které předpokládají, že děláte věci správně, program může určit, zda skutečně potřebujete pomoc nebo poradenství a nabídnout pozitivní zpětnou vazbu abyste si cvičení osvojili správně a pokročily ve Vašich fitness cílech. Je to jako mít svého vlastního trenéra!



    Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor !





  • Recenze na Get Fit with Mel B

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.