Ghostbusters: The Video Game Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ghostbusters: The Video Game - PC DVDGhostbusters: The Video Game - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 47357
Atari

Ghostbusters: The Video Game [XBOX 360]

Third-person akční hra na motivy Krotitelů duchů, která dějem navazuje na události z posledních dvou filmů. Dočkáte se starých známých herců přesně podle filmových postav a samozřejmě spousty duchů a strašidel známých i úplně nových.

Ve hře se vrátíte o sedmnáct let zpátky do role nováčka v týmu Krotitelů duchů, který se původně ani členem skupiny stát neměl a budoucí bratři ve zbrani si na něm chtěli jen otestovat nové technologie. Jenže to by do New Yorku nesměla přijít další invaze duchů, kterých je třeba pochytat a uvěznit, či v horším případě zcela zničit.

Ghostbusters však nejsou jen o akci. Každému střetu předchází hledání a stupňující se atmosféra. Egon Vám navíc pokaždé něčím vylepší zbraň, takže kromě střídání tří druhů paprsků (protonový, elektronové a slizké) si jednou zastřílíte z pistole, jindy z brokovnice. Ta přijde vhod právě proti nepřátelům, kteří si jako duchové z knihovny udělají štít z okolních předmětů.

Multiplayerové nahánění duchů nabídne okamžitou akci na 12 mapách. Zasazených do čtyř odlišných prostředí, v nichž lovíte duchy za účelem zisku a následného upgradu vybavení. Prostředí pocházejí ze singleplayeru, tedy zahrnují knihovnu, ulice, města, hřbitov a muzeum.

Recenze na Ghostbusters: The Video Game

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.