God of War Collection PS3

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 48577
PlayStation

God of War Collection [PS3]


God of War Collection obsahuje Blu-Ray disk na kterém se nacházejí první dva díly trilogie God of War, které lze spustit na konzoli PlayStation 3. Mezi hlavní přednosti této jedinečné kolekce patří kompletně předělaná grafika do HD, 60 fps či podpora trofejí pro obě hry.

God of War
Brutální svět starověkého Řecka přichází v akční hře God of War. V roli Kratose zažijete epickou cestu s několika konci, která je vyplněna nástrahami, nepřáteli, jakož i logickými hádankami, které posouvají děj vpřed. V hra najdete filmové sekvence v délce více než jedné hodiny, unikátní bojový systém, šplhání po lanech, slézání skal, plavání. Cesta k Pandořiny skříňky a porážce boha války Arese je těžká, ale odměna bohatá.


  • Temná část života v mytologickém Řecku
  • Velký výběr pohybů: houpání na provaze, slézání skal, plavání v řece.
  • Rozšířený bojový system se spoustou bojových pohybů
  • Hlavní zbraně jsou dvě čepele, každá připevněná jedné ruky
  • Utkejte se s největšími mytologickými příšerami: Medusa, Kyklopové, Minotaur, harpyemi.
  • Magický systém, který Vám propůjčí moc bohů: použijte hlavu medusy ke zmrazení nepřátel, zasáhněte je bleskem, zničte je Aresovým mečem
  • Reálný interaktivní svět, vojáci bojují a umírají, budovy padají k zemi

    God of War 2
    Pokračování skvělé akční adventuře, jejíž příběh začne přesně tam, kde skončil děj původní hry. Z bojovníka Kratose je bůh války, kterému se v brutalitě a krutosti nevyrovná ani jeho předchůdce Ares. Každý, kdo se Kratosovi postaví do cesty, to odnese a na vlastní kůži zná hněv boha, který byl dříve smrtelným bojovníkem.

    Kratos však trpí. Neustále má před očima svou ztracenou rodinu a strašlivé zločiny, které spáchal v minulosti. Jeho duše nemá ani chvilku klidu. Aby se zbavil tohoto nekončícího mučení, rozhodne se Kratos k něčemu, co se ještě nikdy nikomu nepovedlo, ani bohu, ani člověku. Kratos chce změnit svůj osud .

  • Recenze na God of War Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.