God of War III PS3

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
 
Kód produktu: 48603
PlayStation

Doporučené produkty (1)

God of War III [PS3]


God of War 3 uzavře pouť krat a zchladí jeho hněv útokem na Olymp s pomocí Titanů. Nová platforma znamená nové výzvy a několikanásobný výkon oproti PS2 se přetaví do nových gameplay elementů. God of War byl vždy epickém akcí a trojka nebude zaručeně sérii dělat ostudu.

Některé úrovně jsou spjata s tělem Titana, jako v Shadow of the Colossus. Design úrovně se mění na základě toho, co právě Titan provádí, ze stropu se najednou stane stěna nebo podlaha. Pohybující se bojiště s překážkami patří mezi silné momenty, stejně jako velkoplošné bitvy s desítkami nepřátel.

Příšery nebudou čekat, dokud jejich zarežete, ale jejich chování se rázem změní, když na scénu vstoupí kapitán. Když se Vám ho podaří dostatečně zranit a odehnat bránících se přisluhovačů, objeví se nad jeho hlavou charakteristický kroužek indikující, že ho můžete mimořádně brutálním způsobem dorazit. (V případě kentaur jde o Vykolení jeho vnitřností rozřezáním břišní dutiny.) Z dalších mytologických kreatur budete čelit chimér s proměnlivou podobou (had-lev-cap), která mění i strategii boje, a postavíte se i bohu slunce, Heli.

Kratos dostal do vínku novou sadu úderů a zbraní, jako například lví rukavice. Po jejich nasazení umí rychleji uhýbat do stran a zasazovat zdrcující údery na krátkou vzdálenost. Výbornou zprávou je výměna zbraní během komba, čímž se jejich počet drasticky rozšíří.

Další novinkou v God of War 3 je možnost Osedlání monster (můžete vyskočit na kyklopů a jeho mohutnými pažemi rozpoltit protivníků na zemi, stejně jako je převézt na létajících harpyjách). Životnost osedlaný kreatur je však krátká, Kratos je ovládá přes bolest, kterou jim způsobuje svými čepelemi.


Související produkty (2)


Recenze na God of War III

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.