Godzilla Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Godzilla - PS4
Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 305276
BandaiEN dabing

Godzilla [PS3]

Godzilla, král netvorů, se poprvé objevil v roce 1954. Vědci studovali Godzilly a zjistili, že by mohli využít její energii. Nazvali ji G-Energy, a tento zdánlivě nekonečný zdroj energie byl použit pro zlepšení života celého lidstva. O 60 let později, kdy lidstvo na netvora téměř zapomnělo, se Godzilla objevuje opět.

Godzilla ničí vše při hledání G-Energy. Jaká ironie, že stejná G-Energy, která byla použita ke zlepšení životů lidí, probudila Godzilly. Dokáže G-Force, poslední naděje lidstva, zastavit Godzilly? A jaký osud čeká Godzilly, když spotřebuje veškerou G-Energy a dosáhne svého plného potenciálu?



  • Probojujte si cestu přes každou úroveň, zničte generátor energie a postupte do další oblasti. Ujistěte se, že jste zničili tolik budov v úrovni, kolik je jen možné a maximalizujte svou G-Energy. Dávejte si ale pozor, protože čím více budov a staveb zničíte, tím vyšší je úroveň rizika, že dojde k boji s legendárními nestvůrami.
  • Podívejte se na akci se speciálním systémem úhlů kamery ve stylu filmu. Volba tohoto úhlu kamery přepne pohled kamery na speciální, předem stanovené místa na mapě. Přepínejte se do speciálních úhlů a ovládejte Godzillau, jak byste ji viděli ve filmu!
  • Probijte se přes 25 etap chaosu v režimu Mission.
  • Vytvořte si Godzilla scénu svých snů v režimu Diorama.
  • Režim King of Monsters je ničení na čas!
  • Sbírejte G-Energy v každé úrovni s cílem vylepšit Godzilly. Nechte narůst Godzilly až do výšky 100 metrů. Jeho defenzivní a ofenzivní schopnosti se zvyšují přímo úměrně s jeho velikostí. Godzilla se může také učit nové dovednosti. A pokud ho vylepšíte dostatečně, Godzilla dokáže i létat!

  • Recenze na Godzilla

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.