Golden Land CZ PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 4934
Burut

Golden Land CZ [PC CD]

... když byly před třemi sty lety poraženy temné síly boha Drakh-Shu rozhostil se nad Zlatou zemí klid a mír. Lidé brzy zapomněli na krutou válku a jedinou připomínkou zůstal Kult Hrdinů, kterému byli v duši vděčni za záchranu. Lidé věřili, že bude jejich ráj na zemi trvat věčně.
Když začaly pomalu vykukovat zlí duchové ze svých děr a došlo ik několika válkám, pouze vrchní kněz kláštera Hrdinů - Kotar věděl, že před třista lety byly stejné události předzvěstí příchodu Drakh-Shua. A věděl že v této situaci může pomoci jediný muž - velký bojovník a mág Shurba-Khal. Svolal koncil a ten vybral tři adepti který ho měli vyhledat Siger, Gartranger a Molchuna. Každý byl v něčem výjimečný: Siger byl nejlepším bojovníkem, Gartranger mocným mágem a Molchun zkušeným stopařem. Následující den se vydali na cestu.
Jedinou věcí kterou jim Kotar nesdělil byla že noc předtím se mu zjevili Dobří bohové a řekli mu, aby vybral ještě jednoho člověka a pověřil ho stejným úkolem. Kotar byl překvapen, ale přání bohů radno ignorovat a tak se stalo že se ještě jeden neznámý adept vypravil na výpravu za dobrodružstvím ...

Recenze na Golden Land CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.