GoldenEye 007: Reloaded Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA GoldenEye 007: Reloaded - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 202791
ActivisionEN dabingHra podporuje pohybové ovládanie PlayStation Move.
Hra podporuje pohybové ovládání PlayStation Move.


GoldenEye 007: Reloaded [PS3]



Hra s podporou pro pohybový ovladač PlayStation Move .



Debutující na platformách Xbox 360 a PlayStation 3 s úplně novým enginem, je GoldenEye 007: Reloaded inovativní a moderní verze legendárního dobrodružství Jamese Bonda, GoldenEye. S HD rozlišením, realistickým prostředím a rychlou hratelností běžící na konstantních 60 snímcích za sekundu, je GoldenEye 007: Reloaded pravý HD James Bond zážitek, na který čekali fanoušci FPS na celém světě. Díky nebývalému výběru se hra může pochlubit obrovskými možnostmi opětovného hraní s novými funkcemi, jejichž součástí jsou nové MI6 Ops Mise a robustní hratelnost s plnou podporou ovladačů PlayStation Move a Sharp Shooter . GoldenEye 007: Reloaded také posouvá multiplayer na novou úroveň, udržující a vylepšující proslulou hru ve čtveřici na rozdělené obrazovce a přidáním plných, adrenalinových online režimů pro 16 hráčů s více mapami, zbraněmi, postavami a herními módy, než kdykoli předtím.



  • GoldenEye 007: Reloaded je dlouho očekávaný debut série na platformách PlayStation 3 a Xbox 360 s novými herními módy a většími multiplayer možnostmi, postavený na novém enginu, který přináší HD kvalitu obrazu, úžasné bojové sekvence a intenzivní AI nepřátel.
  • Kromě epického příběhového režimu, debutuje v GoldenEye 007: Reloaded široká škála různých singleplayer MI6 Ops misí, které pokrývají různé prostředí z kampaně a nabízejí výzvy k dokončení různých úkolů (Assault, Elimintaio, Stealth a Defense).
  • Jak nejpropracovanější a najinteraktívnejšia bondovka dosud, Vám GoldenEye 007: Reloaded umožňuje vžít se do role oblíbeného tajného agenta a hrát s pohybovým ovládáním PlayStation Move , nebo rozšířením Sharp Shooter .
  • GoldenEye 007: Reloaded nově definuje multiplayerový Jamese Bonda zážitek s plnohodnotnou a robustní nabídkou pro fanoušky všech věkových kategorií, s doplněnou a vylepšenou legendární možností hrát ve čtveřici na rozdělené obrazovce a také možností soupeřit online s podporou hry až pro 16 hráčů as více mapami, zbraněmi, postavami a herními módy, než kdykoli předtím.
  • GoldenEye 007: Reloaded je závazné 007 dobrodružství, které přináší Daniela Craiga jako moderního, odvážného a mazaného Jamese Bonda a nabízí příběh z původního filmu, napsaný a aktualizovaný scenáristou Brucem Feirsteinom, se všemi hlavními postavami, pamětními scénami a filmovými momentem, jež si každý pamatuje.

  • Recenze na GoldenEye 007: Reloaded

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.