Gothic (Complete Collection) PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 203195
JoWooDEN dabing

Gothic (Complete Collection) [PC DVD]



Obsahem balení kolekce jsou hry Gothic,Gothic 2 ,Gothic 2: Night of the Raven ,Gothic 3 aGothic 3: Forsaken Gods .


Gothic

Gothic je RPG, ve kterém se na svou postavu nahlížíte z pohledu třetí osoby. Dostanete se do úchvatného 3D světa a po chvíli zjistíte, že Kolonie není tak malá, jak by se zpočátku mohlo zdát. Do hry jste klasicky vrženi jako úplný zelenáč a postupně se vlastním přičiněním zdokonalujete a dostáváte do podvědomí místních lidí. Gothic Vám nabízí úžasný komplexní svět, ve kterém na sebe většina věcí závisí a navazuje a tak si nemůžete dělat co se Vám zlíbí. S radostí Vám můžeme oznámit, že tato hra je dalším titulem, který se více žije než hraje a po chvíli v tom budete až po uši.

Náš král byl moudrým panovníkem a vládl jak nejlépe mohl. Společně s poddanými překonal všechno, ale tentokrát naráží na tvrdý oříšek. Orkové, brutální bojovníci, který pasou po krvi, síle a majetku zaútočili náhle a nikdo na nich nebyl připraven. Oddaní bojovníci bojovali do posledního muže, ale přece byli poraženi. Ale jste tu přece Vy. Hrdinný bojovník bez strachu a obav, na kterého se upíná zrak celé země.

Úchvatná graficky, příběhově i hudebně zpracovaná hra ve stylu RPG (Role-Playing Game), kde ovládáte jednoho hrdinu, který prochází celým dokonalým fantasy světem, který je naplněn orky, hobity, draky, mágy i hrdinskými bojovníky, ale také s obyčejnými lidmi, rolníky a řemeslníky. Hra která svým geniálním příběhem připoutá každého, kdo se odváží vstoupit, hra, která Vám ukáže, že fantazie nemusí znamenat jen snění, ale i krásnou skutečnost.

Gothic 2

Pokračování skvělého RPG Gothic vám nabídne nová dobrodružství. Magická bariéra zkolabovala, vězňové v kolonii stávkují, přichází strašlivé zemětřesení a mnoho lidí přichází o život. A objevují se zvěsti o nalezni u společenství temnoty orků, vesnicích spálených na uhel a čemsi ještě tajemnější, o čem se místní neodvažují mluvit ...

  • Rozsáhlý 3D svět.
  • Příběh navazuje na první díl.
  • Vylepšování postav s používáním předmětů a zbraní.
  • 3 rozdílné skupiny povolání: paladinové, žoldáci a ohniví mágové.
  • Pohled z vlastních očí nebo pohled třetí osoby.
  • Jedinečný systém boje a používání kombo úderů.

    Gothic 2: Night of the Raven

    Nové mise Vás zavedou do obrovských bažin, obklopených menšími zalesněnými oblastmi, do travnatých rovin, i mořských útesů a na pláže. Velikost těchto nových lokalit je zhruba jedna pětina světa Gothic 2. Dočkáme se i množství nových zbraní, brnění a artefaktů, přibudou i nové příšery a dvanáct nových kouzel. Vstupte do spolku Kruhů vody a doprovázejte vodních mágů na jejich cestě ostrovem Khorinis, kolébkou prastaré civilizace a místem posledního odpočinku mocných artefaktů, které hlídají rovnováhu světa.

    Gothic 3

    Třetí díl v populární 3D RPG sérii, který příběhově navazuje na předchozí tituly a uvádí vás do role hrdiny, jenž v prvním a druhém díle zachránil od zlých sil svůj domovský ostrov a nyní se vydává na pevninu.

    Lidské království však obtěžují armády krvelačných orků, kteří ho už prakticky ovládli a zbývá už jen několik málo svobodných lidských měst na mrazivém severu, pár osad je i na vyprahlém jihu a poslední lidé ještě přežívají v horách a lesích ve vnitrozemí. Dostanete do rukou možnost volby, která zásadně ovlivní další vývoj hry. Můžete se buď přidat k vládnoucím orkům, nebo naopak k přežívajícím rebelům.

  • Vylepšený soubojový systém.
  • Příběhově orientovaná nelineární kampaň se spoustou obtížných voleb a rozhodnutí.
  • Obrovský a detailně zpracovaný herní svět bez hranic.
  • Pokročilá AI stovek plně nadabovaných NPC postav.
  • Velké množství hlavních i vedlejších úkolů.
  • Přes 50 druhů nepřátel.
  • Více než 50 mocných kouzel.
  • 100 odlišných zbraní.
  • Unikátní systém vývoje postavy nezávisle na zvoleném povolání.

    Gothic 3: Forsaken Gods

    Oficiální datadisk pro mnohokrát oceňovaný titul Gothic 3, který Vám zodpoví mnoho otázek vznesených na konci třetího dílu a zároveň Vás naladí na díl čtvrtý. Znovu se tedy ujmete role bezejmenného hrdiny a znovu zkřížíte své meče s nepřátelskými zlosyny ve snaze zachránit svět Gothic.Myrtana je znovu na pokraji války a jedině bezejmenný hrdina jí může pomoci. Křehký mír mezi lidmi a orky se již nadobro zhroutil. Gorn, který nyní vládne Gotha, buduje armádu a posílá vojáky na třela, kde se pod vedením Thorusa shromáždili orkové. Velitel Lee, který sedí na trůnu Rhobara II, neví, ke komu by se měl přidat a zda je válka vůbec to správné řešení. Silden a Geldern na současnou situaci doplácí a jejich obyvatelé si kladou otázku, zda Gorn přišel už úplně o rozum a kdo by ho dokázal zastavit. Bezejmenný hrdina se navíc netěší velké oblibě, protože slibovaný tisíciletý mír se ukázal jako klam. Získejte si znovu důvěru obyvatel a jejich vůdců, zjistěte, proč válka znovu vypukla, a sjednoťte říši jednou provždy!

  • Otevřený herní svět - Prozkoumejte srdce Myrtany bez jakýchkoliv omezení a umělých hranic!
  • Vynikající příběh - prožijte strhující příběh, kde se jednotlivé úkoly postupně odvíjejí jedna od druhé od začátku až do samého konce!
  • Vytvořte si postavu - nezáleží na tom, zda jste mág nebo bojovník, který rozdrtí každého jediným úderem své mocné zbraně - rozhodnutí je jedině na Vás! Celou řadu speciálních dovedností si můžete navolit tak, aby vyhovovaly Vašemu hráčskému a bojovému stylu!
  • Zbohatni obchodováním - míchejte vlastní odvary a ukujte své vlastní zbraně!
  • Nejnovější grafiku, která Vás vtáhne do herního světa, který jako by byl skutečný!
  • 15 - 20 intenzivních hodin herního času

  • Gothic (Complete Collection) - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na Gothic (Complete Collection)

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 14. 01. 2013
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1