Gothic CZ (Complete Collection) PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 205458
JoWooDCZ titulky

Gothic CZ (Complete Collection) [PC DVD]

Balení obsahuje hru Gothic CZ, základní hru Gothic 2 CZ s datadiskem Gothic 2: Night of the Raven CZ , základní hru Gothic 3 CZ s datadiskem Gothic 3: Forsaken Gods CZ (Rozšířená edice) a tištěný Artbook.



Gothic CZ
V zemi sužované válkou musí král lidských území najít dostatek rudy pro vyzbrojení své armádu proti hordám orků. Královy doly se nacházejí ve velké magické sféře a pracují v nich vězni z celého království. A právě do této oblasti jste vrženi s úkolem doručit dopis. Dopis, který by mohl znamenat bod obratu ve válce proti orkům.

Svět Gothic se neustále mění a vyvíjí. Dějí se události, které mohou změnit vztahy mezi několika skupinami postav. NPC jsou plně zabrané do vlastních každodenních činností a vztahů. Vstávají, pracují, spí, komunikují mezi sebou a 1tak dále. Ještě důležitější je, že monstra vzájemně spolupracují a jsou schopny pochopit věci, mají individuální vnímání. Některé můžete nalákat na jídlo nebo na hluk, některé utečou před jasným světlem. Někteří jen slyší, nebo vnímají pohyb.

Každá postava má schopnost (se správným tréninkem) zlepšit konkrétní dovednosti v průběhu hry. Například trénink se šermiarskm mistrem má za následek, že Vaše postava bude výrazně kvalifikovanější v šermu. Je mnohem uspokojivější být svědkem účinků dovedností, které jste se naučili a které lze vidět na postavě, jak jen vidět bezvýznamné číselné vyjádření zlepšení, například z 8 na 10. Tyto optické zlepšení najdete ve hře Gothic pro celou řadu dovedností. Dvě různé skupiny magie (které jsou na sobě zcela nezávislé) fungují ve stejném duchu.



  • Intuitivní hratelnost.
  • Interakce s více než 250 NPC postavami.
  • NPC mají schopnost jednat podle zaznamenaných informací.
  • Rozsáhlý soundtrack a opětovná hratelnost.



    Gothic 2 CZ
    Důlní údolí Khorinis. Nádherné dny kdysi produktivních dolů v tomto malém přímořském regionu jsou dávno pryč. Obklopeni neproniknutelnou magickou bariérou naplnili otroci svou bídnou existenci v tomto zdánlivě přirozeném vězení. Ale jeden odvážný muž dokázal přetrhat pouta tohoto vězení. Následujíc vlastní volání po svobodě se odvážil hluboko do podzemních chrámů. Ochoten udělat vše co je třeba, se vydal porazit Zlo a zničit magickou bariéru jednou provždy.



  • Nikdo v Khorinisu na toto nebyl připraven. Příliš dlouho žili v klamavé představě o bezpečnosti zřejmě nezničitelné magické kopule. Malá ozbrojená posádka nemohla odolat záplavě. Po četných krvavých střetech se mnohým zajatcem podařilo uniknout a najít bezpečí v lese, nebo drsných horách v okolí.
  • Neustále stupňovaný počet útoků v blízkosti městských hradeb a stále se zvyšující odvaha banditů téměř ochromila celé město. Naštvaní neschopností milicí chránit jejich farmy utvořili někteří farmáři alianci s uprchlíky a už nejsou ochotni přísahat věrnost králi.
  • Khorinis čelí nejisté budoucnosti. Vzhledem k klesající produkci zemědělců stále více a více dodávek potravin nedorazí na místo určení a zásoby se nepřetržitě snižují.
  • Moc milice končí při městské bráně. Za městskými hradbami není nikdo v bezpečí před nájezdy ozbrojených banditů. V Khorinisu je válka. Občanská válka. Ale je tu i něco jiného, co nebylo možné předvídat. Zlo není mrtvé a opět zvedá hlavu. Tentokrát se ale chystá zasadit lidstvu smrtelnou ránu a nikdo ho nemůže zastavit.



    Gothic 2: Night of the Raven CZ
    S datadisom Gothic 2: Night of the Raven je boj o ostrov Khorinis mnohem těžší. Zlo hledá v ruinách času novou zbraň, která rozhodně válku mezi dobrem a zlem. Vaše mise: vydat se do zapomenutého údolí a najít zbraň dříve než oni. Boj o ostrov Khorinis se stane bojem mezi bohy za lidskou rasu. A Vy sami si můžete vybrat svou roli v tomto příběhu.



  • Více než 100 vzrušujících misí v různých lokalitách.
  • Detailní, živé herní prostředí s více než 500 individuálními postavami (každá s vlastním každodenním životem)
  • Sám si určitě průběh a vývoj příběhu.
  • Bojujte s více než 200 různými zbraněmi a magickými kouzly.



    Gothic 3 CZ
    V prvních dvou částech série Gothic , jste se museli probojovat náročnou cestou a stát se z vězně hrdinou Khorinisu, strategicky důležitého báňského ostrova. Nyní nadešel čas pro Vás a Vaše přátele objevovat a bojovat na pevnině jménem Myrtana.

    Situace je zoufalá. Orkové porazili jednotky krále Rhobara a ovládají nejdůležitější část Myrtany, zotročujúc lidskou populaci. Jen lstiví obyvatelé jihu a divocí barbaři z ledového severu se drží proti orkské nadvládě. A pak jsou tu rebelové, číhající ve stínu lesů Myrtany a snažící se vést partyzánskou válku. Je Vaší volba, zda se chcete přidat k nim, nebo orkům. Ale ať už uděláte cokoliv, osud Myrtany závisí na Vás!



  • Zcela nový grafický engine vytváří nejrealističtější a najfascinujúcejší svět ve hře. Myrtana ožívá!
  • Obrovské živé a dýchající prostředí reaguje na Vaše akce a vytváří nekonečné možnosti interakce se světem a jeho obyvatelstvem.
  • Nový plynulý akční bojový systém s nádhernými bojovými styly, včetně boje se dvěma meči.
  • Žádné lineární úrovně. Vy určujete tempo, kterým postupujete hrou. Každá akce má důsledky na svět jako celek
  • Nespočet vedlejší úkoly na výběr.
  • Jedna z nejlepších herních AI poskytuje stovky postav s realistickým chováním, které reagují na Vaše slova a činy.
  • Více než 50 různých druhů monster a zvířat, společně s mnoha humanoidních přáteli i nepřáteli přispívají k živému světu.
  • Zcela beztřídní systém vývoje postav Vám dává šanci vytvořit si postavu svých snů se schopnostmi dle Vašeho výběru!



    Gothic 3: Forsaken Gods (Rozšířená edice) CZ
    Oficiální datadisk pro mnohokrát oceňovaný titul Gothic 3, který Vám zodpoví mnoho otázek vznesených na konci třetího dílu a zároveň Vás naladí na díl čtvrtý . Znovu se tedy Ujměte role bezejmenného hrdiny a znovu zkřížíte své meče s nepřátelskými zlosyny ve snaze zachránit svět Gothic.

    Myrtana je znovu na pokraji války a jedině bezejmenný hrdina jí může pomoci. Křehký mír mezi lidmi a orky se již nadobro zhroutil. Gorn, který nyní vládne Gotha, buduje armádu a posílá vojáky na třela, kde se pod vedením Thorusa shromáždili orkové. Velitel Lee, který sedí na trůnu Rhobara II, neví ke komu by se měl přidat a zda je válka vůbec to správné řešení. Silden a Geldern na současnou situaci doplácí a jejich obyvatelé si kladou otázku, zda Gorn přišel už úplně o rozum a kdo by ho dokázal zastavit. Bezejmenný hrdina se navíc netěší velké oblibě, protože slibovaný tisíciletý mír se ukázal jako klam. Získejte si znovu důvěru obyvatel a jejich vůdců, zjistěte, proč válka znovu vypukla, a sjednoťte říši jednou provždy!



  • Prozkoumejte srdce Myrtany bez jakýchkoliv omezení a umělých hranic!
  • Prožijte strhující příběh, kde se jednotlivé úkoly postupně odvíjejí jedna od druhé od začátku až do samého konce!
  • Nezáleží na tom, zda jste mág, nebo bojovník, který rozdrtí každého jediným úderem své mocné zbraně-rozhodnutí je jedině na Vás! Celou řadu speciálních dovedností si můžete navolit tak, aby vyhovovaly Vašemu hráčskému a bojovému stylu!
  • Míchejte vlastní odvary a ukujte své vlastní zbraně!
  • Nejnovější grafiku, která Vás vtáhne do herního světa, který jako by byl skutečný!
  • 15-20 intenzivních hodin



    Enhanced Edition obsahuje navíc:

  • Vylepšenou grafiku díky novému enginu.
  • Mnoho intenzivních hodin herního času
  • Vylepšený bojový systém s novými pohyby.
  • Množství nových zbraní, brnění, příšer a úkolů.

  • Gothic CZ (Complete Collection) - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na Gothic CZ (Complete Collection)

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 14. 01. 2013
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1