Gothic 3 CZ + Gothic 3: Forsaken Gods CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50111
JoWooD

Gothic 3 CZ + Gothic 3: Forsaken Gods CZ [PC DVD]



Balíček her obsahuje základní hru Gothic 3 CZ a datadisk Gothic 3: Forsaken Gods CZ .



Gothic 3 CZ
Třetí díl v populární 3D RPG sérii , který příběhově navazuje na předchozí tituly a uvádí vás do role hrdiny, který v první a druhé části zachránil od zlých sil svůj domovský ostrov a nyní se vydává na pevninu.

Lidské království však obtěžují armády krvelačných orků, které jej již prakticky ovládli a zbývá už jen několik málo svobodných lidských měst na mrazivém severu, pár osad je i na vyprahlém jihu a poslední lidé ještě přežívají v horách a lesích ve vnitrozemí. Dostanete do rukou možnost volby, která zásadně ovlivní další vývoj hry. Můžete se buď přidat k vládnoucím orkům, nebo naopak k přežívajícím rebelům.



  • Vylepšený soubojový systém.
  • Příběhově orientovaná nelineární kampaň se spoustou obtížných voleb a rozhodnutí.
  • Obrovský a detailně zpracovaný herní svět bez hranic.
  • Pokročilá AI stovek plně nadabovaných NPC postav.
  • Velké množství hlavních i vedlejších úkolů.
  • Přes 50 druhů nepřátel.
  • Více než 50 mocných kouzel.
  • 100 odlišných zbraní.
  • Unikátních systém vývoje postavy nezávisle na zvoleném povolání.



    Gothic 3: Forsaken Gods CZ
    Oficiální datadisk pro mnohokrát oceňovaný titul Gothic 3 CZ , který Vám zodpoví mnoho otázek vznesených na konci třetího dílu a zároveň Vás naladí na díl čtvrtý. Znovu se tedy ujmete role bezejmenného hrdiny a znovu zkřížíte své meče s nepřátelskými zlosyny ve snaze zachránit svět Gothicu.

    Myrtana je znovu na pokraji války a jedině bezejmenný hrdina jí může pomoci. Křehký mír mezi lidmi a orky se již nadobro zhroutil. Gorn, který nyní vládne Gotha, buduje armádu a posílá vojáky na třel, kde se pod vedením Thorusa shromáždili orkové. Velitel Lee, který sedí na trůnu Rhobara II, neví, ke komu by se měl přidat a zda je válka vůbec to správné řešení. Silden a Geldern na současnou situaci doplácejí a jejich obyvatelé si kladou otázku, zda Gorn přišel už úplně o rozum a kdo by ho dokázal zastavit. Bezejmenný hrdina se navíc netěší velké oblibě, protože slibovaný tisíciletý mír se ukázal jako klam. Získejte si znovu důvěru obyvatel a jejich vůdců, zjistěte, proč válka znovu vypukla, a sjednoťte říši jednou provždy !

  • Recenze na Gothic 3 CZ + Gothic 3: Forsaken Gods CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.