Grand Theft Auto 4: Complete Edition XBOX ONE

Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 366639
RockstarEN dabing

Grand Theft Auto 4: Complete Edition [XBOX ONE]


Balení obsahuje hry Grand Theft Auto 4 a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City .


Grand Theft Auto 4
Již čtvrté pokračování kultovní drsné série, kde se znovu vrátíte do New Yorkem volně inspirovaného města jménem Liberty City. Zde máte možnost spatřit Sochu Svobody, náměstí Times Square, mrakodrap Empire State Building, apod.

Změny se týkají nejen značně vylepšeného grafického zpracování, ale také nového hrdiny a věcí, které jste doposud v předchozích městech neviděli.


Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City obsahuje dva nové příběhy Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned a Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony.


Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned
The Lost and the Damned je plnohodnotné rozšíření k celosvětovému hitu Grand Theft Auto 4 exluzivně pro Xbox 360 a točí se kolem činů Johnyho Klebitza-trocha vedlejší postavy v hlavním příběhu hry a člena motorkářského gangu The Lost.

Johnny je členem a hlavou motorkářského gangu The Lost v Liberty City. Snaží se, aby gang prosperoval a zároveň nevytvářel kolem sebe velký rozruch. Vše se ale změní s příchodem šéfa Billyho Greye, který se vrátil z vězení a určitě není takovým kliďasem jako Johnny.


  • Zcela nové mise a nový příběh.
  • Hrajte jako Johnny, člen motorkářského klubu The Lost. Zažijte Liberty City z perspektivy životního stylu člena motorkářského gangu.
  • Nové zbraně jako granátomet, útočnou brokovnici, kulečníkovou hůl nebo odříznuty brokovnici využijete stejně v single i multiplayer módech.
  • Mezi novými vozidly nádete kolekci 17 motorek a také Johnyho upravený chopper a tři nová auta. To vše s vylepšeným ovládáním a novou fyzikou.
  • Nový in-game TV, internet a rádio obsah nabízí nové rozhlasové relace a originální hudbu.
  • Nové nepovinné mise a achievementy.


    Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony
    Příběh se odehrává kolem hlavní postavy Luise Lopeze, asistenta obchádzača nočních klubů, Tonyho Prince (Gay Tony). Hráč je na ostří nože se soupeřícími rodinami, a nikdy nebude vědět, kdo je skutečným přítelem a kdo Luise pouze pro své účely využívá.


    Hra je ve formě CD klíče, který použijete ke stažení hry! Můžete jej použít na konzolách Xbox 360 a Xbox One !

  • Recenze na Grand Theft Auto 4: Complete Edition

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.