Grand Theft Auto 5 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Grand Theft Auto 5 - PC DVDGrand Theft Auto 5 - PS5Grand Theft Auto 5 - Xbox Series X|SGrand Theft Auto 5 - XBOX ONEGrand Theft Auto 5 - PS3Grand Theft Auto 5 - XBOX 360
Cena s DPH
569 Kč
Cena bez DPH: 470 Kč
 
Kód produktu: 225843
RockstarEN dabing
 
Chceš ušetřit 110 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč

Grand Theft Auto 5 [PS4]

Grand Theft Auto 5 je dosud největší a nejambicióznější titul v sérii GTA. Přináší svět nebývalého rozsahu a detaily překypující životem, od hor po hlubiny oceánu. Los Santos, rozlehlá, prosluněná metropole, plná svépomocných guru, vycházejících hvězdiček i blednoucích celebrit, kterým kdysi záviděl celý západní svět, se snaží zůstat nad vodou v době ekonomické nejistoty a levných reality show. Uprostřed celého toho zmatku zvažují své vlastní šance na přežití a úspěch tři velmi odlišní kriminálníci. Franklin, bývalý gangster z ulice, nyní hledá skutečné příležitosti a velké peníze. Michael, bývalý profesionální trestanec, jehož odchod do důchodu je mnohem méně růžový, než v jaký doufal. A Trevor, násilnický maniak ovládaný levnými drogami. Výběr možnosti se zužuje a hlavní hrdinové riskují vše v sérii odvážných a nebezpečných loupeží, které mohou změnit jejich život.


  • Nejnovější díl v populární sérii Grand Theft Auto.
  • Vydejte se do města Los Santos, rozprostírající se v dnešní jižní Kalifornii.
  • Prozkoumejte rozlehlé městské prostředí, stejně jako okolní kopce, přírodu a pláže.
  • Hromaďte více a více peněz, jakýmkoli způsobem, v nejambicióznější hře jakou jste kdy hráli.
  • Užijte si nový pohled na svobodu otevřeného světa, výpravu, na misích založenou hratelnost a online multiplayerovou akci.


Recenze na Grand Theft Auto 5

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.