Grand Theft Auto 3 Trilogie PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 8836
Rockstar

Grand Theft Auto 3 Trilogie [PC DVD]


Kolekce obsahuje hry: Grand Theft Auto, datadisk Grand Theft Auto: London 1969, Grand Theft Auto 2 a Grand Theft Auto 3.


Grand Theft Auto
Ochutnejte chuť gangsterského život. Krádeže aut, porušování zákonů, utíkejte před policií a plňte různé úkoly, které dostanete od mafiánských rodin. Zběsilé jízdy po rozlehlých městech vám zaručeně zvednou náladu! Tak vypadá život pravého gangstera!

Staňte se zločincem, který se potuluje po městě a plní úkoly mafiánských bosů. Ve městech se můžete pohybovat pomocí automobilů, motorek nebo dalších dopravních prostředků. Celá hra je viděna shora.


Grand Theft Auto: London 1969
Datadisk pro hru Grand Theft Auto, který přenáší veškeré mise atd.. do prostředí Londýna. Nic nového nečekejte, "pouze" další dávka excelentní zábavy alá GTA, tentokrát v britském prostředí.


Grand Theft Auto 2
Grand Theft Auto je tu znovu. 7 bezohledných gangů spolu navzájem bojuje v nelítostném souboji. Získejte si jméno, ale hlídejte si svůj záda.


Grand Theft Auto 3
Akční série Grand Theft Auto si získala spoustu příznivců. Myšlenka zůstala zachována iv třetím díle, ale herní systém prošel obrovskou změnou - a to směrem k lepšímu. Krádeže aut, přejezdy přes chodců i bitky s policisty jsou mnohem osobnější a to nejen díky kompletnímu zpracování ve 3D.

Ukradněte jakékoliv auto, ulice Liberty City, kde se příběh odehrává jsou přecpané více než 50 typy aut: sportovní, požární, cisterny či sanitky. Vychutnejte si stovku hlavních i vedlejších úkolů a postupujte v hierarchii gangu, abyste se dostali do kontaktu s ještě většími bossy a získali lepší mise.


Recenze na Grand Theft Auto 3 Trilogie

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.