Green Lantern: Rise of the Manhunters Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Green Lantern: Rise of the Manhunters - XBOX 360
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55260
Warner

Green Lantern: Rise of the Manhunters [PS3]



Hra Green Lantern: Rise of Manhunters je inspirovaná celovečerním filmem, který přináší populárního DC Comics super hrdiny na filmové plátno poprvé, av němž hraje Ryan Reynolds v titulní roli jako Hal Jordan, poslední člen Green Lantern Corps. Ve videoherní adaptaci můžete používat více než tucet výtvorů a letět do nejhlubších částí vesmíru obnovit intergalaktický řád, přičemž Vám bude nápomocna ta nejsilnější zbraň - Prsten moci Green Lantern.



  • Ve verzi pro Xbox 360 a PS3 můžete hrát v anaglyphic 3D s technologii, která je kompatibilní se všemi standardními televizemi a je viditelná při nošení 3D brýlí, které jsou baleny s videohrou. Můžete si také vychutnat hru v stereoskopické 3D, pokud hrajete na 3D HDTV při nošení aktivních brýlí, které jsou kompatibilní s televizí.
  • Převezměte kontrolu nad nejsilnější zbraní ve vesmíru - Prstenů moci Green Lantern - a vykouzlíte řady výtvorů včetně rotačního kulometu, obřích pěstí a jiných, které můžete spojovat dohromady, aby vytvořily nekonečné množství kombinací.
  • Xbox 360 a PS3 verze nabízí možnost bojovat proti Manhunters v drop-in/drop-out lokálním kooperativním multiplayer režimu, přičemž můžete hrát jako Hal Jordan nebo Sinestro.
  • Během mezigalaktických letů vesmírem se musíte vyhýbat asteroidům a létat planetami, přičemž musíte ničit armády Manhunter.
  • Green Lantern: Rise of Manhunters pro Xbox 360 a PS3 nabízí podobu a hlas Ryana Reynoldse, jak herního hrdinu Hala Jordana.





  • Recenze na Green Lantern: Rise of the Manhunters

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.