Guardians of Middle-Earth PS3

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 210223
WarnerEN dabing

Guardians of Middle-Earth [PS3]

Guardians of Middle-Earth je autentická multiplayerová online battle arena (MOBA) hra odehrávající se ve Středozemi navržena speciálně pro herní konzole. Spolupracujte v týmu jako nejsilnější hrdinové z největšího fantasy eposu všech dob a bojujte ve strategických arénách pět proti pěti v epickém prostředí Středozemě. Rozvíjejte a ovládejte více než 20 ikonických hrdinů, včetně Gandalfa, Saurona, Golluma, Thrain a mnoha dalších a vytvářejte nezapomenutelné a nepravděpodobné spojenectví se proti přátelům. Hra nabízí systém hlasové komunikace, stejně jako přístup ke komplexnímu online systému statistik a žebříčků, kde můžete sledovat vítězství a porážky přátel.



  • Zapojte se do boje pěti proti pěti v bojových arénách až pro až 10 hráčů, s podrobným výukovým systémem a ovládáním optimalizovaným pro využití silných stránek konzolového stylu hraní.
  • Bojujte jako jedna z více než 20 postav, každá s hlubokými, tradičními dovednostmi a schopnostmi, které můžete rozvíjet. Mezi souboji si můžete kupovat další předměty za peníze vydělané v boji.
  • Zdokonalujte své individuální i týmové silné stránky strategickým vylepšováním dovednosti a schopnosti svých postav. Vylepšete si vojáků a věže a rozumějte jako hrát za pět tříd postav (Warrior, Striker, Mage, Tactician a Defender).
  • Zkontrolujte své schopnosti a status kdykoliv, nebo sledujte vítězství a porážky přátel prostřednictvím systému statistik a žebříčků na stránkách hry. Pracujte na své strategii se spojenci pomocí hlasové komunikaci, aby Váš tým získal konkurenční výhodu.



    Balení hry obsahuje pouze přístupový kód ke stažení hry z PlayStation Store. Fyzický nosič CD/DVD není obsahem balení!


  • Recenze na Guardians of Middle-Earth

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.