The Guild: Complete Collection PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 204748
JoWooDEN dabing

The Guild: Complete Collection [PC DVD]



Obsahem balení kolekce jsou hry Europa 1400: The Guild, Europa 1400: The Guild Expansion Pack, The Guild 2 , The Guild 2: Pirates of The European Seas , The Guild 2: Renaissance a The Guild 2: Venice .



Vytvořte a spravujte prosperující dynastii, zvládněte výzvy středověkého života a začněte kariéru řemeslníka, patrona, učence nebo darebáka. Provozujte svůj podnik, obchodujte se zbožím as domy a poražte svých konkurentů. Vstupte do společnosti, ožente se, staňte se starostou nebo veďte spolek zlodějů. Vydělávejte a bojujte, zlepšete si pověst, získejte bohatství a moc pro Vás a Vaši dynastii. Užijte si jeden z nejinovativnějších herních zážitků všech dob!

  • Obsahuje všechny díly a rozšíření z velkolepé série The Guild.
  • Vyvážená směs role-playing, obchodní simulace a simulace života s působivou atmosférou a hloubkou hry.
  • Veřejné úřady a tituly šlechty s odpovídajícími oprávněními zajišťují rychlý společenský růst.
  • Inovativní taktické a sociální způsoby jednání, intriky, politika a skvělá zábava-zejména při hře s přáteli (až 16 hráčů).
  • Úvodní videa, návody a pomoc v kampani zajišťují snadný vstup do hry.

    Europa 1400: The Guild
    Vybudujte úspěšnou rodinnou dynastii na začátku patnáctého století. Máte na výběr mezi dvanácti povoláními různého zaměření jako je zloděj, biskup, špion nebo starosta a pět evropských měst, každé s pěti stovkami plně interaktivních postav, které poskytnou Vaší nové existenci zcela úchvatnou perspektivu.



    Europa 1400: The Guild Expansion Pack
    14. století, zlatý věk objevů a svobodného myšlení, mělo i svou stinnou stránku. Ve stínu všeobecně uznávaných povolání jako např.. krejčí, kteří věděli jak šatit kultivovanou společnost, se skrývali ti který vstoupili na dráhu zastánců temných umění. V těchto těžkých dobách zemřelo mnoho lidí, přesto klid zesnulých přestal být samozřejmostí. Za nocí bylo v hřbitově možné zahlédnout podivné světla a vítr odtud přinášel neméně záhadné zvuky. Jenže ani ti nejlepší vypravěči nevěděli podat o těchto tajemných praktikách vyčerpávající svědectví ... že by ze strachu? Přesvědčte se sami.



    The Guild 2
    Pokračování kombinace RPG a simulace středověkého života, tentokrát v plně 3D podobě. Stejně jako v prvním díle Europa 1400: The Guild i zde jste postaven do role vlastnoručně stvořené postavy a Vaším úkolem je vést co nejúspěšnější život v Evropě 14. století. Hra nabízí realisticky ztvárněnou Evropu a možnost určovat prostřednictvím činů a svých vlastních rozhodnutí nejenom budoucnost své postavy, ale i celého rodu. Stejně jako v prvním díle si volíte svojí vlastní životní cestu a Vašim cílem je získat co nejvyšší postavení pro sebe i své blízké. Jako politik, nebo úspěšný řemeslník, či podnikatel pak může ovlivňovat životy ostatních a spolupodílet se na utváření historie celé Evropy.



    The Guild 2: Pirates of the European Seas
    Datadisk přidává možnost provozovat námořní obchod i námořní bitvy, kvůli kterým hra nabízí nové profese, budovy a samozřejmě i lodě. Základem datadisku je nová kampaň s 10 hodinovou hratelností, která se odehrává na třech nových mapách.



    The Guild 2: Renaissance
    Samostatně hratelný datadisk k středověké strategii, který v obrovské míře rozšiřuje už tak bohatý herní svět, a to co do velikosti, tak i rozmanitosti. Devět nových kariér (tj. povolání postavy) Vám dává neuvěřitelnou svobodu v tom, jak vytvořit dynastii. Mimo jiné můžete být například žoldákem, obchodníkem, kameníkům, komikem, bankéřům, mlynáři, zda vlastníkem ovocného sadu. Rozšíření dále nabízí zcela přepracovaný systém titulů, který tak do hry vnáší nový prvek-pro získání nového titulu budete například muset králi dodat lancknechtských žoldáků, případně se do bojování zapojit osobně na pozici důstojníka.



    The Guild 2: Venice
    Sen, stát se z obyčejného řemeslníka poslem benátského dóžete Carne Ducale, se může zdát jako příliš odvážný, ale není to nereálný sen. Vytvořte úzce spolupracující spojenectví s mocnými rody, dobijte městské trhy skvělým zbožím a srdce Benátčanů velkorysými gesty. Postarejte se, aby se Vám nepřátelé nepostavili do cesty; můžete si najmout mocných vojáky, aby dodali autoritu Vašim požadavkům. Ať už v Benátkách nebo konkurenčním městě Terstu budete potřebovat všechny své dovednosti pro přežití při obchodování a intrikách!



  • Recenze na The Guild: Complete Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.