Guild Wars 2: Heart of Thorns PC DVD

Cena s DPH
959 Kč
Cena bez DPH: 793 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 331931
NCSoftEN dabing

Guild Wars 2: Heart of Thorns [PC DVD]

Nová dobrodružství na Vás čekají v srdci džungle Maguuma! Postavte se neutále rostoucím hordám Mordremothových přisluhovačům, objevujte spojenců ze starověkých civilizací a bojujte s novými nepřáteli ve vertikálním světě, který Vám umožní dosáhnout nové výšiny a spustit se do hlubin džungle.

Vypořádejte se s náročným skupinovým obsahem, objevujte nové mapy otevřeného světa džungle, poznejte nové události a dějové linie a otestujte svou odvahu v nových boss soubojích. Guild Wars 2: Heart of Thorns je první rozšíření pro hru Guild Wars 2 , založené na myšlence, že cesta je cílem. Heart of Thorns pokračuje v tradici zpochybňování MMO konvencí a plní slib o tom, jaké by online světy měly být.

Guild Wars 2: Heart of Thorns představuje nový model pro vývoj postavy v pozdějším fázi hry s propracovaným systémem Mastery.

Hra Guild Wars 2 získala více než 100 ocenění a od svého uvedení na trh obsahuje více než 40 volných obsahových balíčků od příběhových Living World epizod přes speciální události až po balíčky funkcí.



  • Vývoj postav byl přepracován s novým systémem Mastery. Prozkoumejte nové možnosti vývoje postav nad 80. úrovní a zdokonalujte své schopnosti jako například klouzavý let v džungli, boj s těžko ozbrojeným Mordremom, zda budování nových sbírek, které Vám zpřístupní legendární zbraně.
  • Rozvíjejte hratelnost se specializacemi, díky kterým si můžete odemknout přístup ke zbraním dosud nedostupným pro Vaši profesi, stejně jako nové vlastnosti, schopnosti a jedinečnou mechaniku. Toto vše změní Vaši profesi na něco zcela nového.
  • přivlastnil si legendární moc, porážejte nepřátel a rozpoutejte chaos na bojišti s novou profesí Revenant. Vstupte na bojiště těžce obrněný a vybaven nadpozemskou mocí Mista.
  • Vaše guilda prošla celým světem společně. Nyní je čas nárokovat si z něj kus. Spolupracujte s ostatními členy guildy a zaberte a rozvíjejte si vlastní Guild Hall v centru Maguumy.
  • Shromážděte zásoby a najměte si vojáky. Bojujte o nadvládu nad hrdiny. Postavte se ke katapultem a braňte svou pevnost a zaútočte na nepřátelské brány, abyste porazili nepřátelské guildy! S novou týmovou funkcí se probojujte až na vrchol žebříčků. Režim Stronghold nabízí zcela nový způsob, jak hrát kompetitivní PvP!
  • Zažijte epické boje jako nikdy předtím na nové mapě Borderlands v režimu World vs. World. Přejděte zrádnými výšinami plných pastí, které Vašich nepřátel shodí do hlubin pod Vámi a spolupracujte se zuřivými obránci, který Vám pomáhají udržet nepřátel v šachu. Úkoly na mapě jsou důležitější než kdykoliv předtím, protože si je splněním můžete odemknout nové strategie, taktiky a herní mechaniky, díky kterým Váš svět získá v boji výhodu!
  • Původní hra Guild Wars 2 obsahem balení.
  • Žádné předplatné. Zakupte si hru a hrajte. Je to tak jednoduché.



    Hra vyžaduje připojení k síti Internet!


  • Recenze na Guild Wars 2: Heart of Thorns

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.