Guild Wars Nightfall PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 6823
NCSoft

Guild Wars Nightfall [PC DVD]

Již druhý samostatně hratelný datadisk k online světu Guild Wars , který poodkrývá další část epického příběhu v novém světě, který můžete objevovat buď sami, nebo nejlépe ve společnosti dalších hráčů. Nechybí ani gildy, souboje v arénách, celá řada misí i questů a hlavně možnost vypracovat si postavu podle svých představ. Hlavní novinkou datadisku jsou dvě nové profese - Dervish a Peragon.

Dervish je svatý bojovník svírající kosu, který dokáže jedním úderem zasáhnout několik nepřátel naráz. Vzhledem k tomu, že jde o kombinaci bojovníka a mnicha, dokáže nepozorovaně vyvolávat kouzla i uprostřed lítého boje, aby pak všichni nepřátelé okolo překvapil svým devastujícím útokem. Dervish v bitvě nepoužívá žádné zvláštní brnění. Je oděn do prostého obleku a ochranu v bitvě mu poskytují kouzla. Pomocí nich si může zajistit dočasnou nezranitelnost, dokáže odvracet útoky nepřátel, nebo proti nim využívat jejich elementálních útoků.

Paragon je vynikající velitel, který používá štít a kopí a dokáže pomocí výkřiků i zaříkání poskytnout sám sobě i svým spolubojovníkům různé ochrany, nebo boosty. Používá brnění složené z celé řady částí vyrobených z různých materiálů včetně železa, kůže, slonoviny a perel. Zároveň je strážným andělem Elonianov, a má na svém brnění andělský motiv, povětšinou bílá křídla. Paragon je zmocněnec boha na zemi, který ve svém životě zažije okamžik, kdy by měl zemřít, ale nezemřel .

Hra vyžaduje pro své spuštění připojení k sít

Recenze na Guild Wars Nightfall

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.