Guitar Hero 4: World Tour Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Guitar Hero 4: World Tour - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 39502
Activision

Guitar Hero 4: World Tour [PS3]

Další pokračování úspěšné videoherní hudební série se vrací a přináší s sebou opět hity oblíbených klasických a moderních rockových kapel všech dob, včetně Van Halen, Linkin Park, The Eagles, Sublime a mnoho dalších. A proč čtyřka nese podtitul World Tour? Protože si to v ní konečně mohou proti sobě rozdat dvě rockové skupiny z opačných koutů světa v novém online módu až pro osm lidí naráz.

Vyjma nově navrženého ovládání kytary, které lépe reaguje na hráčovy pokyny, a mikrofonu přináší hra nejrealističtější zážitky z bubnování v oblasti videoher - s autentickými elektronickými bicími. Hra nabízí tři bubny, dva cimbály a basový buben.

Guitar Hero World Tour přináší více způsobů, jak hrát, než kdy předtím. Virtuální hudebníci mohou žít ve své rock-and-rollové představě při hraní buď na samostatný nástroj, nebo libovolnou kombinaci nástrojů, a to vše jako doplněk k celkovým zkušenostem kapely. Kromě všech on-line herních režimů z předchozího dílu, představuje Guitar Hero World Tour mód "Bitva kapel", který umožňuje, aby se připojilo osm hráčů on-line a úkolem každé kapely je určit, která je nejlepší z nejlepších.

Nové herní "Hudební studio" umožňuje hráči vyjádřit svou hudební kreativitu tím, že mu umožní přístup podle jeho přání k jakémukoli nástroji pro vytvoření digitální hudby úplně od nuly, s využitím všech nástrojů. Tyto skladby pak může hrát hráč přímo ve hře. Hudební tvůrci budou mít rovněž možnost podělit se o své nahrávky s přáteli on-line prostřednictvím GHTunes, přičemž ostatní hráči mohou stáhnout jejich jedinečné skladby a přehrávat si jejich .

Recenze na Guitar Hero 4: World Tour

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.