Half-Life 2 CZ (Holiday 2006 Collection) PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 353034
ValveCZ titulky

Half-Life 2 CZ (Holiday 2006 Collection) [PC DVD]


Half-Life 2:

Příběh Half-Life 2 se začíná o něco později než končí jednotka. Gordon Freeman si tentokrát může alespoň v počátcích odpočinout. Jeho služby pro Black Mesa, potažmo vládu skončily a místo toho se dal do kupy s Alex (půvabná dcera vědce, jejíž matka byla zabita v prvním díle), za kterou ale nebude možné hrát.

Osud je společně se zbytkem původního vědeckého týmu zavede do metropole pojmenované City 17 a postupně budete odhalovat i to, co jste celé ty roky mezi příběhy obou her dělali.

Fiktivní City 17 je stylizované do role velkého města východní Evropy, ale s přítomností vlastní vlády.

I když vše vypadá ze začátku přímo idylicky, město je napadeno ještě odpornějšími a zákeřnějšími mimozemšťany, jak po kterých jste šli v prvním díle.

Zárukou dobrého příběhu může být to, že dějovou linii měl na starosti spisovatel Mark Laidlaw, stejný člověk, který vymyslel dobrodružství v prvním Half-Life.

Hra nabízí celkem 12 různých kapitol, rozdělených na menší části jako v prvním díle. Každá z těchto kapitol by měla průměrně zdatnému hráči zabrat okolo 4 hodin. Celkem tedy máme nejméně 36 hodin herního času pro hru jednoho hráče, což není vůbec málo a především- Half-Life 2 tak bude delší než jeho předchůdce.

Děj hry se bude odehrávat tak v interiérech a ulicích města, tak i v rozlehlých venkovních prostranstvích.

  • Vynikající fyzikální model, kdy jde hýbat či rozbíjet téměř jakékoliv předměty.
  • Úchvatná grafika, realistické ztvárnění ohně, odrazy v zrcadlech, propracovaná mimika postav.
  • Vozidla jako v single, tak i v multiplayeru.
  • 12 kapitol, které prověří i zkušené hráče a jistě připraví Vám množství hodin zábavy.
  • interaktivně reagující spolubojovníci a inteligentní nepřátelé.



    Half-Life 2: Episode 1

    Nová singleplayerová epizoda navazující bezprostředně na události původní hry, ani multiplayerový deathmatch mód ale nepřichází zkráceně.

    Celý děj se odehrává v City 17 a důležitou roli v něm hraje Alex (častá společnice Freemana z původní hry). Vedle ní se v datadisku setkáte v jisté podobě se staršími hrdiny. Ti mezi tím prošli určitými zkušenostmi, což se projeví na hře samotné.

    Samozřejmě se dočkáte i odpovědí na několik starých otázek, ale rozhodně se připravte na to, že se objeví celá řada nových, stejně nervy drásajících.


    Half-Life 2: Deathmatch:

    Half-Life 2: Deathmatch je multiplayer FPS verze původní hry. Hra obsahuje různé vymoženosti jako okamžitý respawn, zbraně, které mají specifický výskyt na mapě, speciální schopnosti jako sprint, či baterka.

    Cíl hry je jednoduchý-zabijte ostatních hráčů a získejte body. Pokud se hráči náhodou zabijí sami, body ztratí. Při smrti hráči ztrácejí všechny zbraně a munici, které předtím nasbírali.

    Také zde najdete možnost týmového Deathmatch módu, kde se hráči rozdělí do dvou týmů s postavami ze světa Half-Life 2 .

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

    Recenze na Half-Life 2 CZ (Holiday 2006 Collection)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.