Halo: Combat Evolved Anniversary[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
359 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 232798
Microsoft

Halo: Combat Evolved Anniversary[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Halo: Combat Evolved Anniversary je okázale remasterovaných verze původní Halo kampaně, vydaná při oslavě 10. výročí jedné z nejoblíbenějších herních sérií v historii. S množstvím nových funkcí, včetně kooperativní hry na Xbox LIVE, balíkem některých z nejoblíbenějších multiplayerových map v Halo historii propracovaných pro Xbox LIVE, novými výzvami a novým příběh na odhalení je Halo: Anniversary je prostě něco, co musíte zažít.

Halo: Combat Evolved Anniversary Vás vtáhne do kampaně a žánr definující multiplayerové hry, která zrevolucionalizovala žánr FPS a vytvořila jeden z nejznámějších sci-fi světů všech dob.

  • Opět prožijte cenami ověnčené dobrodružství, které definuje Halo jako jednu z nejlepších her tohoto desetiletí s dechberoucí next-gen grafikou a audiem remasterovaných na Xbox 360. Zapojte se do epických bitev a znovu prožít všechny nostalgické vzpomínky s možností přepínání do režimu Classic, kde si můžete zahrát původní verzi hry.
  • Poprvé můžete prožít příběh, který to všechno začal, na Xbox LIVE a zaútočit proti Covenantům spolu s přáteli, a je jedno jestli bývají na druhé straně ulice, nebo na druhém konci světa.
  • Bojujte na šesti z nejoblíbenějších multiplayerovaých, podrobně propracovaných, Halo map všech dob a přeneste boj z Covenantů na ohromující novou Firefight map.1. Remasterované enginem Halo: Reach a inspirované mapami z Halo: Combat Evolved a Halo 2 , tyto ikonické bojiště opět rozpoutají multiplayerovou akci a umožní přežít epické střety , jak jste je nikdy nezažili.
  • Recenze na Halo: Combat Evolved Anniversary[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.