Halo 5: Guardians XBOX ONE

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 232671
MicrosoftEN dabing

Halo 5: Guardians [XBOX ONE]

Tajemná a nezastavitelná síla ohrožuje celou galaxii, Master Chief se ztratil a jeho loajalita je zpochybňována.

Mír je v troskách, když jsou koloniální světy nečekaně napadené. A když se největší hrdina lidstva ztratí, nový Spartan má za úkol zajmout Master Chiefa a vyřešit záhadu, která ohrožuje celou galaxii.

Zažijte nejdramatičtější Halo příběh dosud v tomto kooperativním eposu až pro 4 hráče, který se rozprostírá na třech světech. Vyzvěte své přátele a soupeře v nových multiplayerových režimech Warzone (masivních bitvách až pro 24 hráčů) a Arena (kompetitivním boji 4 na 4). Nové multiplayerové režimy těží ze slavné minulosti série Halo ale jsou vylepšené s ohledem na výkon nové generace herních konzolí.



  • Hrajte jako Master Chief a Spartan Locke v intenzivním novém příběhu v galaktickém měřítku, odehrávajícím se ve třech nových světech.
  • Vyberte si, jak dosáhnout cílů při hraní sólo s AI spoluhráči, nebo s přáteli v kooperativním režimu pro 4 hráče.
  • Nový masivní multiplayerový režim Warzone podporuje bitvy až 24 hráčů. Je to nonstop akce, kde se proti sobě postaví SPARTAN, Covenant, a Forerunner ve snaze splnit řadu cílů.
  • Režim Arena vychází z dědictví Halo a je to čistý kompetitivní boj 4 na 4 založený na dovednosti.
  • Získejte rekvizice body v celém multiplayerovém zážitku, za které můžete získat balíčky REQ Pack, které obsahují novou výbavu, zbraně, vozidla a další.
  • Získejte více než 15 nových map a nový obsah, jako jsou zbraně a zařízení pravidelně každý měsíc.