Halo (The Master Chief Collection) XBOX ONE

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 258464
MicrosoftEN dabing

Halo (The Master Chief Collection) [XBOX ONE]

Balení obsahuje hry Halo: Combat Evolved Anniversary , Halo 2 Anniversary, Halo 3 a Halo 4 .



Halo: Combat Evolved Anniversary
Halo: Combat Evolved Anniversary je okázale remasterovaných verze původní Halo kampaně, vydaná při oslavě 10. výročí jedné z nejoblíbenějších herních sérií v historii. S množstvím nových funkcí, včetně kooperativní hry na Xbox LIVE, balíkem některých z nejoblíbenějších multiplayerových map v Halo historii propracovaných pro Xbox LIVE, novými výzvami a novým příběh na odhalení je Halo: Anniversary je prostě něco, co musíte zažít.

Halo: Combat Evolved Anniversary Vás vtáhne do kampaně a žánr definující multiplayerové hry, která zrevolucionalizovala žánr FPS a vytvořila jeden z nejznámějších sci-fi světů všech dob.



  • Opět prožijte cenami ověnčené dobrodružství, které definuje Halo jako jednu z nejlepších her tohoto desetiletí s dechberoucí next-gen grafikou a audiem remasterovaných na Xbox 360. Zapojte se do epických bitev a znovu prožijte všechny nostalgické vzpomínky s možností přepínání do režimu Classic, kde si můžete zahrát původní verzi hry.
  • Poprvé můžete prožít příběh, který to všechno začal, na Xbox LIVE a zaútočit proti Covenantům spolu s přáteli, a je jedno jestli bývají na druhé straně ulice, nebo na druhém konci světa.
  • Bojujte na šesti z nejoblíbenějších multiplayerovaých, podrobně propracovaných, Halo map všech dob a přeneste boj z Covenantů na ohromující novou Firefight map.1. Remasterované enginem Halo: Reach a inspirované mapami z Halo: Combat Evolved a Halo 2 , tyto ikonické bojiště opět rozpoutají multiplayerovou akci a umožní přežít epické střety , jak jste je nikdy nezažili.



    Halo 2 Anniversary
    Halo 2 Anniversary je okázale remasterovaných verze původní Halo 2 kampaně, vydaná při oslavě 10. výročí jedné z nejoblíbenějších herních sérií v historii. S množstvím nových funkcí, včetně kooperativní hry na Xbox LIVE, balíkem některých z nejoblíbenějších multiplayerových map v Halo historii propracovaných pro Xbox LIVE, novými výzvami a novým příběhem na odhalení je Halo 2 Anniversary prostě něco, co musíte zažít.

    Halo 2 Anniversary je pokračováním úspěšné a kritikou oceňované hry Halo: Combat Evolved Anniversary . V Halo 2 sága pokračuje, když Master Chief, geneticky vylepšený Supervoják je jediná věc, která stojí mezi neúnavným Covenantům a zničením celého lidstva.

    Halo 2 se liší od svého předchůdce prakticky ve všech směrech. Lepší grafikou, propracovanější akční částí konce. Master Chief má opět k dispozici spolubojovníků, s nimiž se postaví nejenom Covenantům, ale i novým mimozemským rasám s použitím nových zbraní a nových dopravních a bojových prostředků.

    Halo 2 nabízí detailnější a větší úrovně a žádanou multiplayer podporu hry přes službu XBOX Live.



  • Opět prožijte cenami ověnčené dobrodružství, které definuje Halo 2 jako jednu z nejlepších her tohoto desetiletí s dechberoucí next-gen grafikou a audiem remasterovaných na Xbox 360. Zapojte se do epických bitev a znovu prožijte všechny nostalgické vzpomínky s možností přepínání do režimu Classic , kde si můžete zahrát původní verzi hry.
  • Po porážce Covenantům ve hře Halo: Combat Evolved Anniversary musí Master Chief opět vzdorovat hrozbě Covenantům, který se rychle blíží k Zemi. Neúspěch nepřichází v úvahu
  • Nový grafický engine oživuje svět Halo. Dynamické osvětlení a stíny, rozsáhlé renderované prostředí a pozornost k detailům dělají tuto hru velkolepou.
  • Arzenál Master Chiefa dostal nové přírůstky, z nichž mnohé byly vyrvány ze spárů poražených nepřátel.
  • Více vozidel znamená ještě více způsobů, jak se vrhnout do bitvy, nebo prozkoumat obrovské prostředí ve hře.
  • Představte si dokonalý Halo zážitek, bitvy mezi lidskou rasou a jednotkami Covenantům, zběsilé setkání vozidel a pěchoty, operace čtyřkolek, hlasovou komunikaci v reálném čase. Nějak takto vypadá multiplayer revoluce na Xbox Live.



    Halo 3
    Covenant ovládá Zemi. Osud galaxie visí na vlásku a Master Chief je jediný, kdo může zachránit lidskou rasu. Celý epický příběh obloukem vede do této chvíle. Master Chief, poslední svého druhu, je válečník zrozený pro boj, pro válku ... a je jedinou nadějí lidstva.

    Po útěku na kosmické lodi Forerunner musí Master Chief, geneticky modifikovaný kyberneticky vylepšený Spartan Supervoják vydat zpět na Zemi, aby jednou provždy zastavil Covenant a zachránil lidstvo. Se svou AI společnicí Cortana jsou Master Chief a jeho spojenci obklíčeni obrovskou přesilou. Ale v sázce je příliš mnoho, aby se dalo dělat něco jiného, než se jim postavit čelem.

    Ve hře Halo 3, třetím pokračování této legendární epické série , válka vrcholí. Záplava nadále nabírá na počtu a síle, armády Země jsou rozptýlené a zdecimované a Covenant hrozí aktivovat Halo, čímž dokáže účinně zničit veškerý život v galaxii. Úkolem Master Chiefa je zastavit Covenant, zničit blížící se hrozbu Záplavy a nakonec zachránit lidstvo.



  • Pomocí výkonu konzole Xbox 360 zvyšuje Halo 3 laťku herního zážitku s non-stop akcí, neuvěřitelným příběhem, masivními bitvami a vizuálně ohromujícími světy.
  • Epická a přesvědčivá výprava, jakou jste dosud neviděli, interaktivní zábavy s novými zbraněmi, postavami a výzvami. Zažijte největší bitvu Master Chiefa, ve které se stane legendou.
  • Halo 3 navazuje na jedinečný sociální multiplayer zážitek ze hry Halo 2 a vylepšuje inovativní a rozvíjející se online hratelnost z Halo 2 na Xbox Live.
  • Díky plnému využití možností konzole Xbox 360 je Halo 3 lepší po všech stránkách, které učinily sérii Halo tak skvělou a přináší velké množství technických vylepšení.
  • S vizuály v úžasné HD kvalitě uvidíte známý svět Halo jak jste ho nikdy neviděli. S nejmodernějším HDR osvětlením vypadá každá scéna jako skutečná, od děsivých chmur po oslnivé slunce. Navíc nové osvětlení přidává každé zbrani další detaily, každé postavě více textur a každé bitvě více realismu.
  • Bezpočet nepřátel, z nichž každý má svou vlastní výraznou osobnost, strategii a bojový styl, přináší lepší souboje a přidává na hodnotě opětovné hratelnosti, které vrcholí bojováním ve větším měřítku, než kdykoliv předtím.
  • Věrný originálu podporuje i Halo 3 hru až čtveřice hráčů na rozdělené obrazovce a umožňuje tak bojovat online prostřednictvím služby Xbox LIVE, nebo s kamarády přímo ve Vaší obýváku.
  • Bungie.net, klíčová součást proslulého multiplayerového Halo 2 zážitku pokračuje v inovacích při sledování Vašeho pokroku umístění a statistik v reálném čase.
  • Skrčte se když Vám nad hlavou prosviští raketa. Připravte se akci když se zvuky nepřátelských Covenantů ozvou v dálce. Každý zvuk v Halo 3 je plně poziční, čímž se svět Halo dostává na ještě vyšší úroveň realismu.



    Halo 4
    Odehrávající se téměř pět let po událostech ze hry Halo 3 posouvá Halo 4 Halo odvážným novým směrem a tvoří kulisy pro novou epickou sci-fi ságu, ve které se Master Chief vrací čelit osudu a postavit se starověkému zlu, které ohrožuje osud celého vesmíru. Po ztroskotání na tajemném světě obklopen novými nepřáteli a smrtící technologiemi vesmír už nikdy nebude takový jako předtím.

    Kromě bohatého příběhu a kampaně zavádí Halo 4 nový průkopnický multiplayer s názvem Halo Infinity Multiplayer, který staví na bohaté multiplayerové historii značky Halo , a který dále inovuje a mění způsob, jakým hráči vnímají herní příběh a multiplayerový zážitek. Vstupte do světa Infinity a zažijte originální Halo multiplayer a Spartan Ops, fiktivní epizodické kooperativní mise



  • Master Chief se vrací, aby bojoval se starověkým zlem usilujícím o pomstu a vraždění. Lidstvo a vesmír už nikdy nebudou jako předtím.
  • Zažijte úsvit nového epického Halo dobrodružství sám, nebo na rozdělené obrazovce s až třemi přáteli
  • Infinity Multiplayer v Halo 4 nabízí rozšířenou sadu multiplayerových režimů, zbraní, vozidel, brnění a systém vylepšování Spartan 4.
  • Porážejte soupeřů v svěžích, pohlcujících nových herních režimech a strategiích.
  • Sledujte své skupiny, statistiky a skóre na HaloWaypoint.com.



    The Master Chief Collection obsahuje navíc:

  • Digitální seriál Halo: Nightfall.
  • Přístup do Halo 5: Guardians multiplayerové bety.

  • Recenze na Halo (The Master Chief Collection)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.