Harry Potter Collection PC CD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 5217
Electronic

Harry Potter Collection [PC CD]


Kolekce her Harry Potter a kámen mudrců, Harry Potter a tajemná komnata a Harry Potter a vězeň z Azkabanu.

Opusťte svět bez kouzel a zapište se do školy čarodějnictví a kouzelnictví v Bradavicích ve hře Harry Potter and the Philosopher's Stone. Staňte se Harry Potterem, čarodějnickým učněm, snažícím se ovládnout všechny složky magie ve světě plném dobrodružství, zábavy a nebezpečí. Narazíte na dechberoucí výzvy a nezapomenutelné postavy z bestselleru J. K. Rowlingové. Hráči se očitno v roli Harryho Pottera, který nastupuje do Bradavic a začíná cestu za poznáním tajemství vlastních magických schopností. Cestou prozkoumat bradavické chodby a okolí, stane se čarodějem, bude se učit hrát Famfrpál, Sbírám předměty nutné k vyřešeno hádanek, stane se odborníkem v používání kouzel a lektvarů, bude objeví tajné chodby a místa a potkal se s nezapomenutelný postavami z magického světa J. K. Rowlingové.

Harry Potter and Chamber of Secrets: Posaďte se za volant létajícího auta a vydejte se podruhé do školy kouzel v Bradavicích. Electronic Arts představuje hru Harry Potter a tajemná komnata podle knižního bestselleru J. K. Rowlingové. Harry Potter se i přes varování domácího skřítka Dobbyho vydává do Bradavic. Brzy se začnou v škole dít věci, které ohrožují studenty z mudlovských rodin. Harry Potter a jeho přátelé Ron, Hermiona, Hagrid a Hedvika musí rozluštit záhadu, která sahá do daleké historie. Harry navštěvuje předměty a postupně se učí novým kouzla, která pokud jsou nesprávně provedena, mohou mít humorné nebo dokonce kritické následky. Hra obsahuje mini hry , které se dají hrát dokola (např. odskřítkovávání zahrady paní Weaslyové nebo kouzelnické duely).

Harry Potter Quidditch World Cup: Vzneste se do vzduchu s pomocí magické síly létající košťata a utkejte se v turnajích Quidditch. Poprvé si hráč může vyzkoušet jaké to je zahrát si tuto hru. V každém týmu hry je 7 hráčů na létajících košťatech a ve hře jsou najednou 4 míče. Hráči mohou ovládat pozice týmu, který se skládá ze tří útočníků, dvou obránců, gól mana a jednoho chytač který se snaží chytit Zlatou Poletuška, její chycením končí hra. Na začátku se hráč seznámí s pravidly hry a vybere si jeden z 4 týmů. Po tom co ovládnete základy a splníte první úkoly vstoupíte do mezinárodního turnaje v Quidditch, kde si budete moci zahrát za národní týmy jednotlivých zemí (USA, Bulharsko včetně Victora Krum, Anglie, Japonska, Německa, Francie a Austrálie). Každý tým má vlastní stadión, strategii a způsob hry .

Harry Potter Collection - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 4.7 z 5 na základě 3 hodnocení.

Recenze na Harry Potter Collection

Zobrazeno 13 (z 3 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Kristýna Šímová 5 z 5 Hvězdiček! 31. 07. 2013
Hra mi trochu připomíná the sims. :D Se vším všudy hra jde dohrát za 12 hodin, taky mě mrzí, že nelze po příběhu dohledat zbytek kartiček apod... Ale jinak je hra suprová ..:)
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 05. 03. 2013
jsme velmi spokojeni s tímto produktem,
doporučujeme,
škoda, že není v č.j.
od Zákazník 4 z 5 Hvězdiček! 30. 12. 2012
Zobrazeno 13 (z 3 hodnocení)
Celkem stran:   1