Harry Potter a Ohnivý pohár PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 207272
ElectronicEN dabing

Harry Potter a Ohnivý pohár [PC DVD]

Harry, Ron a Hermiona jsou zpět! Videohra Harry Potter and the Goblet of Fire je založena na stejnojmenném filmu podle čtvrté knihy od JK Rowling. Zažijte vzrušující okamžiky z filmu a podrobte své čarodějnické schopnosti testu v kooperativní hře a až dvěma kamarády.

Ve hře je Harry záhadně vybrán jako čtvrtý soutěžící v nebezpečném turnaji tří kouzelníků. Každý soutěžící v mezinárodní konkurenci musí čelit oheň chrlící drakovi, zachránit přítele z ledových hlubin Černého jezera a projít tajemstvími obrovského, nebezpečného bludiště. Čeká Vás vzrušení z filmu, od událostí v kempu během Světového poháru ve famfrpálu po závěrečný souboj se samotným Lordem Voldemortem!

Harry, Ron a Hermiona jsou hratelné postavy, vymodelované podle svých filmových předloh. Zcela nový systém kouzlení Vám umožňuje poprvé opravdu cítit kouzlo, protože ovladač vibruje a reaguje na každý pohyb hůlky. Můžete spolupracovat s přáteli v kooperativním režimu a kombinovat a vytvářet silnější kouzla, než kdykoliv předtím!



  • Kouzelný svět Harryho Pottera ožívá díky postavám vymodelovaným podle jejich filmových protějšků, filmovému prostředí, okouzlující hratelnosti a přesvědčivému interaktivnímu zážitku.
  • Prozkoumejte zcela nový herní systém kouzlení, použijte mocné kouzla, staňte se mistrem magie a pocítíte, jak ovladač vibruje s každým pohybem hůlky!
  • Poprvé v sérii můžete spojit své síly s přáteli ve světě Harryho Pottera, kombinovat schopnosti a kouzlit ve spolupráci pro vyvolání silnějšího kouzla.
  • Můžete používat kouzlo"Accio" pro polapení dynamických živých fazolek, stejně jako zvyšovat sílu Harryho, Rona a Hermiony se sběratelskými kartičkami a kartičkami bytostí.

  • Recenze na Harry Potter a Ohnivý pohár

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.