Harry Potter and the Order of the Phoenix[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
359 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 257874
Electronic

Harry Potter and the Order of the Phoenix[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Úzký vztah mezi knihou, filmem a videohrou je ve hře Harry Potter and the Order of the Phoenix podstatný než kdekoliv jinde. Hráči budou moci detailně prozkoumat mnoho klíčových lokací v Bradavicích i mimo ně, které budou srovnatelné s filmem, zatímco budou zcela ponořeni do napínavého dobrodružství korespondujícího s bohatým příběhem knižní předlohy.

Harry nastupuje do pátého ročníku v Bradavické škole čar a kouzel a zjišťuje, že řada čarodějů se odmítá střetnutím studentů s ďábelským Lordem Voldemortem. Raději praktikují taktiku "slepoty" ke zprávě, že se Voldemort vrátil. Ministr kouzel Kornelius Popletal se domnívá, že ctihodný ředitel školy Albus Brumbál lže ohledně Voldemortova návratu, aby podkopal jeho sílu. Proto ministr povýšil nového učitele Obrany proti černé magii svou blízkou spolupracovnici Dolores Umbridgeová, jejíž hlavním úkolem bude pozorovat a hlídat Brumbála, Harryho a ostatní studenty. Profesorka Umbridgeová se ani nesnaží připravit studenty na boj s černou magií, právě naopak usiluje o to, aby se proti černé magii nemohl nikdo bránit ani ji neuměl používat. Proto vezme Harry se svými kamarády Hermionou a Ronem situaci do svých rukou. V tajném spolku několika studentů, kteří si říkají Brumbálova armáda, je Harry učí, jak se bránit proti černé magii, a připravuje tak odvážné mladé čaroděje na neobyčejnou bitvu, která na ně čeká.

Díky možnosti hrát za rozmanité postavy, včetně Harryho Pottera, Brumbála nebo Siriuse Blacka, nabízí hra Harry Potter and the Order of the Phoenix fanouškům příležitost k získání kouzelnické hůlky, přezkumu všeho kolem Bradavic a prožití tak jednoho roku, který je pro Toho, který přežil, jedním z nejvíce vzrušujících a nebezpečných let v životě .

Recenze na Harry Potter and the Order of the Phoenix[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.