Harry Potter a Relikvie smrti: 2. část Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Harry Potter a Relikvie smrti: 2. část - PS3
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55405
Electronic

Harry Potter a Relikvie smrti: 2. část [PC DVD]



Stejně jako filmová předloha sedmého příběhu neohroženého čaroděje Harryho Pottera, je i hra rozdělena na dvě části . Toto je část druhá, v níž na Vás čeká nezapomenutelné interaktivní vyvrcholení.

V roli Harryho Pottera a jeho přátel se vydáte na nebezpečnou a velmi naléhavou výpravu s cílem najít a zničit zbývající viteály as nimi i zdroj životní energie lorda Voldemorta. Musíte se vloupat do přísně střežených trezorů Gringotbanky, uniknout kouzlu ohně v nouzové místnosti a setkat se s nejmocnějšími Voldemortovými pohůnci. Boj za záchranu Rokfrotu nabízí neustálý sled intenzivní akce.

Ve druhém pokračování závěrečného dílu videoherní série svedete ty největší bitvy v její historii a vaše kroky budou směřovat k nezbytnému vrcholnému epické střetu mezi dobrem a zlem. Osud kouzelnického světa a Rokfrotu leží před konečnou bitvou ve Vašich rukou.



  • Ujměte se úkolů různých postav, z nichž každá má v některých částech příběhu více či méně důležitou roli. Hrát můžete za Harryho, Hermionu, Rona, Ginny, Seamuse, Nevilla, Molly a profesorku McGonagallovou. Každý z nich svým dílem přispívá k boji za záchranu Bradavic a zničení Voldemorta.
  • Využijte schopnosti svých plně dostudování mladé čaroděje a jejich hrozivých spojenců z čarodějného světa.
  • Pomocí cáru a kouzel zničte smrtijedů, mozkomory a obrů, kteří se pokoušejí o totéž vůči Vám.
  • Zažijte Bradavice jako dosud nikdy.

  • Recenze na Harry Potter a Relikvie smrti: 2. část

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.