Harry Potter a Vězeň z Azkabanu PC CD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 4883
Electronic

Harry Potter a Vězeň z Azkabanu [PC CD]

Hra Harry Potter a Vězeň z Azkabanu vychází ve stejném termínu jako nejnovější filmem. Harry Potter a jeho přátelé Ron Weasly a Hermiona Grangerová se vracejí do kouzelnické školy v Bradavicích. Jako dospívající žáci třetího ročníku se zamotají do záhady okolo Siria Blacka, který nedávno utekl z kouzelnického vězení v Azkabanu.

Tři přátelé musejí zkombinovat svoje síly aby mohli vytvořit fantastická kouzla s jejichž pomocí mohou porazit nepřátelské mozkomory (stráže Azkabanského vězení).

Od prvních momentů v rychlíku do Bradavic až po závěrečnou scénu na břehu jezera v Bradavicích vás ponoří do kouzelného světa. Úchvatný příběh a skvělá grafika vykreslující magický svět který zná každý příznivce Harryho Pottera.

Hráči se setkají s velkým množstvím nových postav a bytostí, zapojí se do rozmanitých menších pátrání, poletí na Hippogriffu, budou zkoumat dříve neviděné oblasti Bradavic pomocí tajné nájezdníkovi mapy a přiberou své přátele ve vícenásobných hrách pro dva hráče, včetně soubojového závodu na koštěti a chytání létajících mořských koníků .

Recenze na Harry Potter a Vězeň z Azkabanu

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.