Hasbro Family Game Night vol.. 3 XBOX 360

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 214991
ElectronicEN dabing

Hasbro Family Game Night vol.. 3 [XBOX 360]

Oblíbený rodinný videoherní zážitek se vrací s další dávkou klasické stolové herní zábavy. Pět z nejpopulárnějších Hasbro her bylo přetransformována na zcela nové interaktivní dobrodružství, které může hrát kdokoli online nebo offline.

S pan Krumplihlavom opět v roli moderátora se můžete zapojit do nových rozšířených verzí her Game of Life, Cluedo, Twister, Mouse Trap a Yahtzee. Klasickou hratelnost rozeznáte v každé z nich, ale způsob jakým hrajete, je zcela nový, s extra mini hrami a zábavnými ovládacími prvky.

Stolní hry Game of Life a Cluedo jsou opraveno na multimediální oslavu, kde se herní deska stává virtuálním světem na prozkoumání. Mouse Trap je změněna na obří mašinku s povedenými funkcemi, zatímco Twister Vás vyzývá, abyste zopakovali pohyby na obrazovce. Nebo si můžete s hrou Yahtzee vychutnat zábavnou hru kdykoliv jen budete chtít v nejlepším pokračování série Hasbro Family Game Night dosud.



  • Pět z nejoblíbenějších rodinných her je přeměněno na high-tech videohry, které si může vychutnat každý.
  • Zahrajte si zcela novým způsobem stolní klasiky Game of Life, Cluedo a Mouse Trap, všechny s jednoduchým ovládáním a ohromující novou grafikou.
  • Vychutnejte si jedinečnou novou verzi hry Twister, kde si zacvičit Vy i Váš avatar, nebo si zahrajte Yahtzee s přáteli kdykoliv jen chcete.
  • Zahrajte si online proti komukoliv na světě a sledujte, jak jste na tom v online žebříčku, nebo si jen užívejte přátelskou hru na jedné konzoli.

  • Recenze na Hasbro Family Game Night vol.. 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.