Hearts of Iron Anthology PC CD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 47377
Paradox

Hearts of Iron Anthology [PC CD]

Hearts of Iron
Od tvůrců her Europa Universalis k Vám tentokrát přichází první válečná hra, která hráči poskytne opravdu neomezené strategické možnosti. V Hearts of Iron můžete ovládat nebo dobýt libovolný stát světa a přímo se tak zapojit do souboje tří ideologií - fašismu, komunismu a demokracie. Tato hra vám poskytne stovky hracích hodin, ve kterých prožijete více než desetileté období 2. světové války a poznáte události, které ji předcházely a následovaly.

Hearts of Iron 2
Hearts of Iron 2 je pokračování úspěšné strategické hry z 2. světové války. Mapa zasahuje celý svět, takže můžete hrát za jednu z 175 zemí v průběhu 2. světové války. Oproti prvnímu dílu je hra kompletně přepracovaná, má novou mapu, příjemné uživatelské rozhraní a další vylepšení.

  • Nový politický systém s možností změny politické základny ve Vaší zemi během války
  • Vylepšená diplomacie a mikromanažment
  • 15 herních scénářů, včetně historických scénářů Case White a Operation Barbarossa
  • Vylepšené uživatelské rozhraní
  • Kooperativní multiplayer

    Hearts of Iron 2: Doomsday
    Samostatně hratelný datadisk pro válečnou realtime strategii Hearts of Iron 2. Nový obsah se přitom točit okolo fiktivní 3. světové války a také editorů scénářů, pomocí kterého si můžete vytvářet vlastní scénáře.

    Nový scénář Vám nabízí možnost prožít skutečné i historické konflikty až do roku 1953, což zahrnuje i nechvalně známou izraelskou válku. Příznivci původní hry se dále mohou těšit na vylepšenou AI, obchodovatelné zbraně a také rozšířený strom technologického vývoje, který zahrnuje možnost vývoje taktických střel, helikoptér, přepravních strojů a dalších technologií.

    Hearts of Iron 2: Armageddon
    Rozšíření datadisku Doomsday druhého dílu série, který předhodil alternativní scénář vývoje 2. světové války, který nechal rozvinout do dalšího, ještě většího konfliktu, v němž se proti sobě postavili Spojené státy v čele Spojených národů a komunistický Sovětský svaz.

  • Recenze na Hearts of Iron Anthology

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.