Hegemony Rome: The Rise of Caesar PC DVD

Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 232163
EN dabing

Hegemony Rome: The Rise of Caesar [PC DVD]

Hegemony Rome: The Rise of Caesar vás vezme na planiny a lesy starověkého Gaulla, kde Julius Cézar vede dlouhověkou válku proti barbarským hordám. Hra je novým pokračováním populární historické hry Hegemony Gold: Wars of Ancient Greece, a ponoří vás do historie jako žádná jiná real-time strategie na trhu, a zároveň vás přinutí dávat obrovský pozor na změny období a rapidně změny ve vojenské situaci.

Hra se rozprostírá na epické, satelitně přesné mapě od středomořských břehů až po Britské ostrovy, a využívá speciální přibližování-známé jen v sérii Hegemony, díky kterému se můžete plynule přesouvat od vysokého strategického pohledu na své impérium až přímo dolů na samotné bojiště, kdykoli chcete . Prozkoumejte pohlcující nový svět od temných Německých lesů, přes mocný Rýn až po rozlehlé bažiny v Seine. Větší mapy prověří vaše taktické schopnosti s větším prostorem pro manévrování na bojišti a věrně vizualizují detaily starověkého života s pevnostmi, strážci stojícími u městských branách a rolníky pracujícími na svých polích.

Věrným zachycením vynalézavosti Césara a jeho inženýrů se otevírají zcela nové stavební možnosti a nový zdroj-dřevo vám umožní stavět mosty , hrady a podporovat kempy na tisících míst na celé mapě . Značným vylepšením prošel i proces vylepšování budov , který nabízí více možností na jmenování úředníků , přidělování guvernérů a stavbu budov specializujících vaše jednotky a města . Vylepšení v skvělém logistickém systému Hegemony série dělají manažování vašich zdrojů intuitivnější a důležitější než kdykoliv předtím .

Hegemony Rome krásné přináší minulost k životu a umožňuje vám vést své armády a manipulovat s vašimi nepřáteli v graficky nádherné simulaci z období posledního století před Kristem . Dostaňte celý Gaul pod moc senátu a Římanů , nebo sjednoťte galské kmeny av sandboxových režimu ukončete Rimanskú hrozbu jednou provždy.

  • Čtyři nové kampaně následují výpravy Juliuse Caesara tak, jak je popsal ve svém Commentarii de Bello Gallico .
  • Prozkoumejte milion kilometrů čtverečních od Středomořských břehů až po Britské ostrovy .
  • Nový grafický engine vytváří neblahé lesy, tyčící se hory a mocné řeky starodávného Gault .
  • Vysoký detail přivádí svět k životu se stěnami obehnaný pevnostmi , rolníky pracujícími na polích a větším prostorem pro bojové manévry .
  • Nové konstrukční možnosti a nový zdroj" dřevo" umožňuje stavět hrady, mosty a podporovat kempy stmelující Římskou kontrolu nad barbarskými hordami .
  • Jmenujte svých úředníků , přidělujte guvernérů a stavte budovy, které specializují vaše jednotky a stavby.
  • Hrajte množství frakcí v rozšířeném sandboxových módě se spoustou herních a AI možností, díky kterým si můžete užít hru přesně tak, jak sami chcete.



  • Recenze na Hegemony Rome: The Rise of Caesar

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.