The Hell in Vietnam PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 51283
CI

The Hell in Vietnam [PC CD]

%%%%%%# Vietnam, 1967. Jako jeden z nejlepších jste byli povolán k elitnímu úderným oddílu cvičení k odvracení konfliktů, k sabotáži pokud výzvědným a špionážním akcím. Nyní nastal čas využít technické vybavení americké armády k eliminaci co největšího počtu nepřátel zde na jejich vlastním území.

Můžete se ponořit do autentické atmosféry vietnamské války. Prožijte boje v blízkosti starobylého města Hue a zúčastněte se náročné ofenzívy. Historie se tu opakuje do detailů a Vy si můžete vybrat z celé škály výzbroje, kterou měli k dispozici americké jednotky i vietnamští komunisté. Můžete si vybrat z několika různých misí, které potřebují dovést do správného konce a nejmodernější zvukové a vizuální efekty této hry Vám zajistí hodiny výjimečné zábavy.

FPS The Hell in Vietnam umožní všem bojechtivý zájemcům zúčastnit se konfliktu mezi Vietnamci a americkou armádou, kde absolvujete 8 misí s autentickými dobovými zbraněmi jako je útočná puška M16, granátomet M79 CAW, AK-47, RPG-7 a další. Nad bojištěm budou poletovat helikoptéry Mi-4 a F-4 Phantom, objeví se i hlídkující lodě a vozid

Recenze na The Hell in Vietnam

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.