hemical Spillage Simulation PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 213246
ExcaliburEN dabing

hemical Spillage Simulation [PC DVD]

Právě jste se přihlásil jako nováček do speciální jednotky na prevenci chemických katastrof, ale zatím se na Vás nemohou spolehnout a svěřit Vám žádné vysoce specializované mise. Nicméně, pokud budete dobrý, budete postupovat ve své kariéře a budete moci jezdit na větších vozidlech a provádět nebezpečnější mise a Vaše zkušenosti budou růst.

V Chemical Spillage Simulation budou Vaše počáteční úlohy zaměřené na prevenci rozlití chemikálií, nebo třeba hašení domovních a skladových požárů. Pak pokročíte do chemického obnovování, analýz chemických a radioaktivních materiálů, doprovázení převozů radioaktivních materiálů dokonce iz atomových elektráren.

Vozidla, které budete obsluhovat zahrnují:

  • Speciální vozidlo na chemickou analýzu, ve kterém budete analyzovat chemické a radioaktivní materiály
  • Plně kontrolovatelný robot, který sbírá nebezpečné látky
  • Vozidlo připojené k jednotce na chemickou prevenci. Toto zařízení budete muset připojit na každou chemicky hazardujúcu oblast, abyste měli plný přístup k jednotce, která absorbuje olej, má proti chemické skafandry a metr kontaminace.
  • Standardní hasičská auta

    Herní scénář obsahuje taktéž kompletně přístupný svět, který obsahuje velkoměsto, farmářský venkov, čerpací stanice, přístav, nemocnici nebo i atomovou elektrárnu v průmyslové zóně.

  • Recenze na hemical Spillage Simulation

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.